Danes je bila za kosilo gobova juha s krompirjem (malo okisana) in poleg bela polenta. Zelo okusno. Pa lahke pirine beljakovinske štručke sem spekla, pekač namazala s kokosovim oljem. Izvrstne. Dober tek vsem.![]()

Pohorska omleta
Danes je bila za kosilo gobova juha s krompirjem (malo okisana) in poleg bela polenta. Zelo okusno. Pa lahke pirine beljakovinske štručke sem spekla, pekač namazala s kokosovim oljem. Izvrstne. Dober tek vsem.![]()
Jaša, kot sem zasledila,je Dragička na morju,tudi jaz pogrešam njene slikice.
Danes: sarajevski čevapčiči,ajvar,paradižnikova solata,kruh s sončničnimi semeni,pecivo rafaelo rezine.
mopsikaMopsika hvala, hvala, hvala
jašapr nas je pa dans čorbica iz brokolija, cvetače, stročjega fižola, korenja, paprike (vse še lanska zaloga iz zmrzovalnika), sveže blitve, zelja in žličnikov.
lp
danica85Včeraj: pečen brancin s tržaško omako, dalmatinska blitva in krompir. Sladica: nekateri domačiča ![]()
Danes: blitvina juha (je treba porabiti blitvo), pečene perutničke, beluši, kumare v solati, krompirjev pire, za posladek pa češnjevo skutin štrudl.
Jutri: melancanini čolnički z mletnim mesom, pečen krompir, berivka. Štrudel dvomim, da bo ostal od danes, bo pa zato sladoled planica.
Za ponedeljek: puranovi zrezki v grahovi omaki, riž in solata berivka.
mamka
kokošja juha, pečeni mladi krompir, zelena solata s česnom![]()
Pozdravček iz Istre
majaosDanes mlad pečen krompir, pečeni kosi piščanča, sv. zrezek s sirom, gobova omaka, kuhana zelenjava, zeljna in zelena solata, briške češnje
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes vampi in solata-berivka z domačega vrta prav tako redkvice. Drugi meni pa špinača in pire krompir. A se kdo javi, da poslika in pošlje slikce?![]()
![]()
![]()
naor
Danes: zrezki v omaki, skutini njoki, mešana solata (kitajsko zelje, radič, fižol)
breskvaPozdavček!
; skoraj vsako noč ![]()
Drugače pa,
od nedelje do sobote - vmes 3x kalamari na žaru, ocena kje so najboljši
![]()

Vsakodnevni obisk - martinček; na koncu mize kreativni nered, manjka šop ključev...
![]()

Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pohorska omleta

Sirovi napihnjenčki z dodatkom