Juha, pečene perutničke, pečen krompir, kremna blitva, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/
Hot dog v listnatem testu
Juha, pečene perutničke, pečen krompir, kremna blitva, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Danes segedin z puranjim mesom in kruh!
tanjajSobota: pražena jetrca, krompir v kosih in zelena solata.
Nedelja: juha iz hrbtovne, zopet krompir v kosih, naravni zrezki, zelena solata.
Ponedeljek: sirovi štruklji v juhi.
BalenkaMamamia prosila bi te za recept telih čudovitih rakovih repkov s pečenimi rezanci...izgledajo čudovito
Hvala in lp,
Žana
Malo potepanja po daljnjem vzhodu, menda storič v treh mesecih ... rakovi repki s pečenimi rezanci ... še samo kak indijski piščančji curry imamo večkrat na jedilniku ...
mamamia[/citat]
Sprememba na jedilniku
;
Danes:
- Ajdovi žganci z domačimi ocFirki
- gobovo/gorčična goveja gosta omaka ![]()
- ein kandelaber + en činken košček od pečene rebrce od vikenda
- umešana soljat
Kaj praznikov še ni mimo?!?! Zvečer pa razvajanje ob proteinskih palačinkah + pravem temnem kakavu z domačim mlekom. Domača marmeljad in skuta ne izostaneta. Jooooj, le kdaj sem si zo zaslužil, le kdaj ![]()
Jutri:
- Finoooo hrustljavo zapečena sv.rebrca
- Pečjakov 1/2 skutinega štruklja (narejen bo po ZAGORSKO. V pečico, prelijem z malo smetane+jajčkom. Moram na kaj pazit ali je trotel ziher da dobim fiiino hrustljavo zapečeno kapico in nezen a cvrst štruklj?!?!![]()
)
- BREZ SOLJAAAAAAAAT
: drugi del TEDENSKEGA IZZIVA dan od mojega "ŠEFA". Majke mu!!!!![]()
P.S: No, ker sem zvečer gost pri družini in prespim gori, je Sandiju polovico oproščeno, saj me bo draga mama, pocarkljala![]()
z BAKINIM NAJBOLJŠIM ŠMORNOM (baka zato, ker ji tako pravim naš mali v.d nečak, pirat JAN) zraven pa mlečni proteini okus JAFFA; nom nom![]()
![]()
Ćetrtek:
Na razvajanju pri starših;
Za uverturu že izbral jed;
- GOSTA FIŽOLOVA JUHA!!!! (nisem jedel že od prejšnega tisočletja
)
- nimam pojma!!! Kaj priporočata?!?!
Danesnje bila na krožnikih bujta repa.
Lp
tonskMi pa orade in solato iz rukole in regrada - vse iz domačega vrta.
Lepo se imejte in dobro jejte
marjanaj
Danes pri meni ričet a la fasulas .................... uf, uf, pa kakšna fasulas odkod mi to, ........... ma ričet po moje ( veliko korenčka in pora, brez krompirja ):
| marjanaj je napisal/a: |
Mi pa orade in solato iz rukole in regrada - vse iz domačega vrta.
Lepo se imejte in dobro jejte
|
Kje si pa dobila seme orad?
![]()
ežoj
| ežoj je napisal/a: |
Kje si pa dobila seme orad? ežoj |
Ah, ta študentarija, splošnega znanja jim manjka! Orade se naflancajo v vodno gredo, flance pa ukradeš.
Sonja
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hot dog v listnatem testu

Mini čokoladni hlebčki