sirovi štruklji v juhi
Balenka
Pašta s pivom in slanino
sirovi štruklji v juhi
BalenkaMakaronflajš, mešana solata.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiVčeraj ni bilo nič kuhanja, brskanje med ostanki od silvestra, danes grem mim vaškeg ribnika:
Ričet (tako nedolžen, da je bilo prehudo in bo treba kar danes za večerjo jutrišnjega lososa s hrenovo omako).
SonjaDanes pri nas: šelinka in rižev narastek.
Lp
tonskDanes: rižota z zelenjavo, svinjski zrezki, ričet s fižolom
breskva"pižamar", sirovi štruklji, polnjena jabolka z brusnično marmelado in orehi, solata.

Juha, začinjena rebra, ohrovt s krompirjem, kumarična solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Ko danes spet pojma nisem imela, kaj naj skuham, sem na široko odprla vrata hladilnika, treba je porabiti tisto, kar imamo doma...in po vsem, kar sem notri našla je pri nas danes nastal en "SMOKAVC"...
sem prav hvaležna, da je za praznike baterija pri mojem starem fotkiču crknila, barva bi bila ogabna...
treba je bilo malo prepričevanja, da je pa hrana izvrstna, pojedli smo vse, se že priporočajo za repete...![]()
Babka napiši kajje to SMOKAVC
RECEPT!!!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pašta s pivom in slanino

Začinjene polnjene paprike s feta sirom