Danes jetrca " na žaru ":
Ma ne, tist ni vino, je arcnija, sicer s geografskim poreklom ( okolica NG ), brez škodljivih in stranskih učinkov, tako, da se mi ni bilo treba posvetovat s zdravnikom ali farmacevtom.
![]()
Danes jetrca " na žaru ":
Ma ne, tist ni vino, je arcnija, sicer s geografskim poreklom ( okolica NG ), brez škodljivih in stranskih učinkov, tako, da se mi ni bilo treba posvetovat s zdravnikom ali farmacevtom.
![]()
Danes: zapečni fižol, kuhan krompir, solata
breskvaDomači ravioli, polnjeni z jurčki z domačo paradižnikovo omako, piščančje rolice z bučkami in ohrovtom.

Danes naju je spet razvajala tašča, ki je skuhala juho (z rezanci, pa malo zelenjave in malo piščančjega mesa), polnjene paprike (my favourite) in pire krompir.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Čufti, krompirjev pire, riž, mešana solata, čokoladna torta
Kjer je volja, tam je pot. Trixi| marjanaj je napisal/a: |
Pri nas danes zelenjavna juha in palačinke z orehi. Bi vas pa vprašala, ali tudi vi uporabljate ta forum v stilu kaj naj pripravim jutri za kosilo? Sama, kadar res ne vem kaj bi prirpavila si izmislim, na primer datum 19.11. drugi dan, to prevedem v pojdi na stan 1911 in izberi drugo kosilo. Na ta račun se je naš železni izbor kar lepo razširil.
|
Marjanaj, res zanimiv sistem, sem ravnokar poskusila in na strani 2011 je kosilo, ki ga imam danes že v načrtu - lazanja. Očitno nam je res namenjena ![]()
| Ava je napisal/a: |
lisicka je napisala: Nedelja: goveja juha, losovi burgerji, pomfri, zelenjava z maslom, solata So losovi burgerji tipkarska napaka? Ker ne vem od kod si, je možno, da je to običajna hrana pri vas, zato ne zameri vprašanja, me pač zanima. Hvala za odgovor. Pozdrav vsem
|
Zivim v bozickovi dezeli, zato se vcasih (ampak samo vcasih, ker je zelo drag) na krozniku znajde tudi Rudolf. Ki je
.
Ponedeljek: smo "pospravljali" ostanke od nedelje
Torek: rizota z mletim mesom in zelenjavo, kumaricna solata
Sreda: greva na lepse in bova jedla "by the way" ![]()
zvitorepka
| lisicka je napisal/a: |
Zivim v bozickovi dezeli, zato se vcasih (ampak samo vcasih, ker je zelo drag) na krozniku znajde tudi Rudolf. Ki je Ponedeljek: smo "pospravljali" ostanke od nedelje Torek: rizota z mletim mesom in zelenjavo, kumaricna solata Sreda: greva na lepse in bova jedla "by the way" zvitorepka |
A mali mož še vedno samo suhe makarone je?
Ko si ravno blizu skakalnice doma...a je pomaranča šla kaj probat nadaljevat skakanje?
(pojasnilo za nevedne: mali mož in pomaranča sta člana kulinarike :))
Midva pa sva včeraj jedla svedrčke z omako iz mletega mesa in graha + radič
OgnjičMislim, da nas kulinarike druži tudi velika radovednost o naših članih. Mogoče bi Lisička odprla temo in nam kaj povedala o življenju v božičkovi deželi. Tudi čas je pravšnji.Pa še to: glede na to, da imamo enega Rudolpha med nami, je bilo kar zanimivo slišati, da se le-ta kdaj znajde na krožniku. Naš jih običajno pripravlja.![]()
To malo za intermezzo, za kosilo pa segedin.
![]()
naor
Sreda:
Ričet s suhimi rebri in klobaso; rahla skutna pita (
na teren)

Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jagodni cmoki z makovim sladoledom

Pica zvitki