polnjene parpike, pire krompir, jabolčni zavitek ![]()
lp, tatjana
polnjene parpike, pire krompir, jabolčni zavitek ![]()
lp, tatjana
Babka, kje si pa dobila repo? Mene hči že en teden prosi, da ji skuham repo, pa je prejšnji teden na tržnici v btc še ni bilo. Ne vem pa kako je stanje na glavni tržnici?
Danes kokošje - goveja juha,svedrčki z piščančjo omako, zeljna solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi
PETEK:
![]()
Filana paprika, pire krompir: 
Pozdravček!
Fižolova juha, za mojega z dodatkom klobase.
tanjajDanes:
postavijo tale krožnik pred Bineta ( ne vem če ga poznate, to je en moj znanec iz modrega kordona ), in on reče: prezentacija super, kaj pa zgodba. In dobi odgovor: pride lačen študent v gostilno ( seveda s namenom, da bi se najedel ), gleda jedilnik in vidi: riba, pire krompir, krema od šampinjonov, cvetača, brstični ohrovt......... ah, to bo super, pa še najedel se bom. Ko dobi tale krožnik, vpraša natakarja: kaj, a ti misliš, da bo en lačen študent od tega sit?
( Bine pa v jok )
![]()
Ma smo se hecali, tist je bil krožnik za kakšno punčko ( ne prav lačno ) iz nižjih razredov osnovne šole. Danes pri meni:
sedaj tuhtam, kako naredit primerno prezentacijo za krožnik pasulja.
![]()
ežoj
Danes goveja juhca, meso in korenček iz juhce pa tenstan krompir.
Lp
ursiiiHa-ha-ha..., Ežoj, ti si faca
![]()
Pozdravček!
ežoj, z žebljico na glavico, seveda!!!
Danes pri nas: ohrovt s kro mpirjem (kot en govnač al kako se že reče nekje), pa koški govedine iz juhe noter. Posladek: mandarine, menda iz doline Neretve. In dejstvo, da je petek.
Kislo zelje, zabeljeno s panceto, svaljki iz krompirjevega testa.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Poširane hruške

Karamelna omaka