Pri nas pa nekateri kot tburgar, slivove cmoke, drugi pa svinjski kare in krompir (skupaj pečeno v pečici) in zeljnata solata. Sem upala na kaj gobjega (vsaj omaka), pa nisem nič našla.
JJ
Krompirjevi kroketi Saint-Florentin
Pri nas pa nekateri kot tburgar, slivove cmoke, drugi pa svinjski kare in krompir (skupaj pečeno v pečici) in zeljnata solata. Sem upala na kaj gobjega (vsaj omaka), pa nisem nič našla.
JJDanes: svinjina v zelenjavni omaki, zdrobovi žličniki in paradižnik in paprika v solati
breskvaSem začetnica, ampak moram rečt, da sem čisto navdušena nad spletno stranjo. Ideja je pa enkratna in malo pokukaš pa se spomniš kaj vse lahko narediš...
Vse pohvale uredniku in pa seveda vsem, ki dajete svoje ideje in recepte ...
ClairePo dolgem času: vampi po tržaško, krompir v kosih in zelena solata s fižolom.
SonjaDRRRIIIIINNNGGGG DRRRIIINNNGGGG ...
(ežoj se ne javi, da ni spet Beti v špilu)
Danes in včeraj: pirina mineštra (nedolžna
)
solata iz ostankov bučk, paprik, kumar, čebule, oliv ...
Me veseli, Claire, da si se po treh letih opogumila ![]()
Tudi nam lahko tvoj jedilnik da idejo ![]()
lp
mzm
Čebulna juha, postrv, maslen krompir, jajčevec po tržaško, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Pred včerajšnjim: prbranec, včeraj: marinirana riba, danes kostna juha in kostni mozeg:
napisala proxima ( v eni drugi temi ), da je sedaj ( jesen ) čas za take jedi, pa evo. Zraven so vidne sestavine za jutrišnje kosilo, kuhano bo ( verjetno ) danes.
Vino na sliki je darilo ( ne, ne, ni od beti, ena druga obiskovalka ga je prinesla ).
![]()
ežoj
Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 21. 2013 18:42
goveja juhica iz skrinje, z vlivanci, pečen kozliček, tenstan krompir, mešana solata
jutri pa verjetno paradižnikova juha ter še kaj zraven![]()
Mi pa danes pizzo v Portorožu. Tako neokusne pice pa že dolgo nisem jedla ![]()
Danes: govedina v čebulni omaki, polnozrnati makaroni, kitajsko zelje v solati s fižolom
breskvaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Krompirjevi kroketi Saint-Florentin

Špageti z omako iz bazilike in parmezanom