zeljnata juha, sladoled

Suši z zelenjavnimi polpeti
zeljnata juha, sladoled
Pri nas smo danes po dolgem času zopet imeli kosilo.
Pečene perutničke, kuhan riž in pa zelenjavni mišmaš - dobro![]()
![]()

Na žaru pečene
perutničke, pikantne
.Paradižnikova solata.En
piva.
Pa še kakšen sladoled enkrat pozneje.
dariDnevi zelenjavi posvečeni, tako da, dušena zelenjavica, hrenovka po želji in košček kruha + skleda rediča, za sladico tiramisu od včeraj, zrihtala pa sem tudi amaretije za posip tiramisuja in pripravo daminih polupčkov, ki zgledajo zanimivi, pa jutri ![]()
Jutri najbrž krompirjev golaž z dodatkom bučk ![]()
Lp
ursiiiDanes: pečen kifeljčar iz domačega vrta, puranji zrezki, grahova prikuha, zelena solata iz domačega vrta, slastno sočno pecivo
...tudi mesoljubci so prišli na svoj račun...
Tudi pri nas, majaos
, zato danes: zloženka iz jajčevca, bučk, paradižnikov in mesa, stročji fižol v solati, refošk
sladico bi pa malo breskvi ukradla ![]()
lp
mzmPri meni danes, dušen stročji fižol, en slivov cmok od včeraj:
jutri bo podobno, saj stročjeg fižola ima še za jutri, pa si še kaj izmislim za zraven.
ežojo, ežoj, vidim, da imaš fižol posut s koromačem! Tudi pri nas je v polnem cvetju.
Danes pri nas: goveja juha s fritati, drobnjakom in korenčlkom, pečen krompir, bučke in mešano meso, kumarična solata s smetano, kisom, oljem,.....česnom, seveda.
Pozno popoldan: pehranova potica, danes goduje farna zavetnica, pa ......je treba nekaj speči, ne? Tako rumenega testa pa že dolgo ni bilo, se vidi, kje so se
pasejo. Kave pa ni bilo
.
Danes smo jedli rižoto z veliko domačega stročjega fižola, domačim rumenim korenjem, grahom in žlico bolognske omake ter mešano solato iz paradižnika, kumare in paprike.![]()
Za sladico so bili čokoladni muffini, ki so nam jih dostavili iz zgornjega nadstropja. ![]()
Taia
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Suši z zelenjavnimi polpeti

Pustne miške