Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

zeljnata juha, sladoled

majaos

Pri nas smo danes po dolgem času zopet imeli kosilo.

Pečene perutničke, kuhan riž in pa zelenjavni mišmaš - dobro

rrr

Na žaru pečene perutničke, pikantne.Paradižnikova solata.En piva.

Pa še kakšen sladoled enkrat pozneje.

dari

Dnevi zelenjavi posvečeni, tako da, dušena zelenjavica, hrenovka po želji in košček kruha + skleda rediča, za sladico tiramisu od včeraj, zrihtala pa sem tudi amaretije za posip tiramisuja in pripravo daminih polupčkov, ki zgledajo zanimivi, pa jutri

Jutri najbrž krompirjev golaž z dodatkom bučk

Lp

ursiii

Danes: pečen kifeljčar iz domačega vrta, puranji zrezki, grahova prikuha, zelena solata iz domačega vrta, slastno sočno pecivo

breskva

...tudi mesoljubci so prišli na svoj račun...

majaos

Tudi pri nas, majaos , zato danes: zloženka iz jajčevca, bučk, paradižnikov in mesa, stročji fižol v solati, refošk

sladico bi pa malo breskvi  ukradla

lp

mzm

Pri meni danes, dušen stročji fižol, en slivov cmok od včeraj:

jutri bo podobno, saj stročjeg fižola ima še za jutri, pa si še kaj izmislim za zraven.

ežoj

o, ežoj, vidim, da imaš fižol posut s koromačem! Tudi pri nas je v polnem cvetju.

Danes pri nas: goveja juha s fritati, drobnjakom in korenčlkom, pečen krompir, bučke in mešano meso, kumarična solata s smetano, kisom, oljem,.....česnom, seveda.

Pozno popoldan: pehranova potica, danes goduje farna zavetnica, pa ......je treba nekaj speči, ne? Tako rumenega testa pa že dolgo ni bilo, se vidi, kje so se  pasejo. Kave pa ni bilo .

rimljanka

Danes smo jedli rižoto z veliko domačega stročjega fižola, domačim rumenim korenjem, grahom in žlico bolognske omake ter mešano solato iz paradižnika, kumare in paprike.

Za sladico so bili čokoladni muffini, ki so nam jih dostavili iz zgornjega nadstropja.

Taia

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti