Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včeraj: pirini špageti z zelenjavno omako + domača solatka + sladke češnje

Danes: pirini rezanci z gobicami, kuskus s piščančkom v smetani + zelena solata

danes klasika: goveja juha z vlivanci, pražen krompir, govedina iz juhe, solata,

majaos

Mi pa danes nismo šli na izlet na morje, ker sem včeraj na parkirišču čisto slučajno stopila v eno nezavarovano luknjo in sem se čist potokla in pristala na  urgenci.  Danes malo sedenja na sončku, kosilo pa je bilo iz kitajske restavracije. 

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes: brancin, blitva s suhim paradižnikom, kuhan krompir, paradižnik in paprika v solati, čokoladna torta

breskva

goveja juha z rezanci,

pražen krompir in mlinci,

pečen piščanec, sv. rebra, govedina iz juhe,

zelena solata in rukola, burek

Balenka

V soboto sva šla v gostišče Anton v Cerkvenjaku, kjer sva jedla gobovo juho in ploščo za dve osebi. Ostalo nama je ravno dovolj, da sva nesla domov in imela kosilo še včeraj. Zraven sem samo spekla krompir in pripravila solato.

Danes pa razmišljam o pici - domači.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

včeraj:

- pirine palačinke, polnjene s cottage cheesom, špinačo in koščki dimljenega lososa, zapečene v pečici

- zelena solata z Luštom

- kozarec chardonnay selekcije iz Goriških Brd

malo kasneje pa še breskve s sladoledom, alkoholnimi češnjami in čokoladnim prelivom

Življenje je prekratko, da bi pili slabo vino.

PONEDELJEK:                                                

Ričet

(reciklaža včerajšnjega prebranca)

Pozdravček!

Včeraj smo imeli družinski piknik,

danes pa bo zelenjavna rižota in paradižnik v solati in ostaniki jabolčnega štrudla.

tanjaj

Ežojči, a tebi škatla nagaja al nič ne kuhaš zadnje dni?

Mygrace

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti