Juha z rezanci, pečeno meso, dodoli, pečena paprika s kajmakom, paradižnikova solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/
Bolj enostavno in poceni ne gre
Juha z rezanci, pečeno meso, dodoli, pečena paprika s kajmakom, paradižnikova solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Pri nas pa danes zelenjavna juha z domačo ribano kašo, pohana morska žaba, bza to rečemo pri nas
kuhanemu svežemu
in
narejeno kot pire krompir, samo zabelim z roštanjem in pa domača zelena solata.
Pa seveda malo
in
.
Za sladico pa palačinke z domačo marelično marmelado.
irena66Danes: lignji v omaki, polenta, solata, jabolčni zavitek iz polnozrnate moke
breskvadanes: polnjene paprike, pire krompir, kumarična solata s papriko:
za sladico pa:
Danes: janček (pa ne cel
) s prilogo
skleda zelene solate, teran
lp
mzmDanes nekoliko drugačno kosilo med straškimi griči, kot smo ga navajeni ob nedeljah:
narezek, odojek, prebranec, berivka, paradižnik, čebula, paprika, ajvar,
pecivo za požrešne sosede, kifeljčki, pehtranova in kokosova potica,
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
V soboto praznovanje..uspelo mi je slikat samo pečenko (celo pleče,nekaj čez 5 kg)..včeraj pa paela,mešana solata in prvič v življenju sem naredila prekmursko gibanico..če se ne bi poznala,bi mislila da sem prekmurka in ne primorka ..![]()
Danes: juha, sardelice, krompir z blitvo
Jutri: špinača, pire krompir, pleskavica
Sreda: vampi
matejaozDanes bo pri naju jota, je zunaj prav ena sončna zimska temperatura, zraven pa tale katastrofa, moko sem zamenjala, pa mi ne rata ![]()
Danes bo piščanec
v omaki in široki rezanci. Pa goveja juha od včeraj in solata z vrta.
Proti večeru grem pa na en daljši tek....če ne bo spet dež![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bolj enostavno in poceni ne gre

Sladki rogljiči