danes za kosilo: oziranci![]()
![]()
Ni bilo niti cajta za jest (delo, delo, delo, delo), bo pa za večerjo malo pasulja in puding
majaos
danes za kosilo: oziranci![]()
![]()
Ni bilo niti cajta za jest (delo, delo, delo, delo), bo pa za večerjo malo pasulja in puding
majaos
Danes: puran z zelenjavo v omaki, njoki, zelena solata
zajčkova obara z veliko zelenjave, še zadnji buhteljni
Balenka![]()
Ponedeljek: goveji zrezki v omaki, riž s karijem, radič v solati
torek: ostanki zrezkov, špageti z drobtinicami, prosena kaša s suhimi slivami
danes: pire krompir, kremna špinača, pečeno jajce, radič v solati
jutri: navijam za pico, upam, da mi bo uspelo
lp
Danes pri meni:
| mišzmoke je napisal/a: |
Danes: včerajšnja jota (še vedno nedolžna in bitka za tri rogljičke lp
|
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---
Včeraj telečji golaž in zelenjavni riž.
Danes goveja juha s fritati. Za naprej pa še tuhtam, me mika pečen krompir, ko je že na forumu debata pa še Ežojeva slikica je naredila sline....
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
@brando: Krožnik je iz mojih številnih potovanj v metropolo, kupljen je bil ( kolikor se spomnem ) v leclerku.
Danes:
Zna bit, da se mi meša! ( da jaz pijem sok in to javno obelodanim................ )
![]()
ČETRTEK:
Dušeno kislo zelje, zabeljen krompir, krvavica:

Pozdravček!
| ežoj je napisal/a: |
@brando: Krožnik je iz mojih številnih potovanj v metropolo, kupljen je bil ( kolikor se spomnem ) v leclerku. Danes: Zna bit, da se mi meša! ( da jaz pijem sok in to javno obelodanim................ )
|
hehehehe, pomaranče si iz žepa potegnil, a? ![]()
pri nas danes: špageti z morskimi sadeži za odrasla ter špageti z brokolijem za otroka + seveda solata za vse
Mamka Bršljanka
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polžki s krompirjem, ohrovtom in sirom

Veseli tiramisu