Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Sine je zbolel in ga varuje moja mami. Seveda je bilo kosilo po željah bolnika: zelenjavna juha, pire krompir, pečene hrenovke, špinača in solata. 

ANJA

Danes bo zelenjavna juhica "sprehod po vrtu", seveda z zelenjavo iz zmrzovalnika

pa burek

pa tiramisu...v trgovini niso imeli marcarponeja, bom probala kako okusen je z vnaprej pripravljene mešanice od dr. nevem koga :) močno dvomim, da je okus podoben, vendar pustimo se presenetiti :)

zoyaa*

PETEK:

Goveja juhica (iz skrinje); popečen ribji file; zapečen brokoli in karfiola, posuto s sirom; rdeča pesa:

Popoldan še jabolčna pita (pomoč mladega "kuharčka")

Pozdravček!

Danes bo: pečen brancin in krompir ter mini paradižnički z mediteranskimi začimbami. Zraven zelena solata.

Posladek: peka rojstnodnevnega peciva (kokosova potica, domač prijatelj, vanilijci, vatikanski kruh, pa še kaj mogoče...)

mamka

Sporočilo je spremenil(a) mamka dne 01. 2013 14:05

Danes sem prvič sama skuhala ričet. Me je bilo kar malo strah preden sem se ga lotila, ampak je bil po mnenju izkušenih jedcev odličen.

msegov

Za tiste, ki imate Facebook...našla sem eno fajn stran, kjer sem že večkrat našla kakšen fajn recept za kosilo

http://www.facebook.com/pages/Kuharija-za-vsak-dan/42

patricija1

Tortilja s piščance, korenjem, koruzo, papriko, porom.

Boljše so mi brez paradižnika, ne toliko zaradi okusa, ampak tortilja se preveč zmehča.

Golaž, testenine, mešana solata.

katti

Patricija ali to stran ti ustvarjaš?

katti

Danes: mineštra iz suhim grahom, polnozrnati zalogajčki, 

breskva

Zelenjavna juha z zdrobom, špageti s paradižnikovo omako, mešana solata, rolada od včeraj in eno lepo presenečenje ....

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 01. 2013 19:50

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti