Danes, ribja juha od nedelje:
in testenine.
matr, kolk mene rajca tist Miglin kremenatlc.
![]()
Danes, ribja juha od nedelje:
in testenine.
matr, kolk mene rajca tist Miglin kremenatlc.
![]()
Pri nas pa so bili danes puranji zrezki v sirovo-smetanovi omaki, pražen krompir in endivija s krompirjem.
Mojih slikic pa na žalost še nekaj časa ne boste videli, ker se mi je v petek pokvaril digitalc... No, ni se kar pokvaril, bivši sodelavec se je vsedel na mojo torbico ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ričet![]()
, za razvajanje pa en dober ...čaj
Ežoj, bila sta dva zame![]()
![]()
![]()
Migla
Danes: Sirovi manicotti s popravljeno marinara omako.
Solata.
@Vanja, vse je narobe s 26°C v tem letnem času, juhuu, naj živi zima ![]()
Danes: ena "ostankarska zmečkanka"
, ali kako bi rekla ostankom vlečenega testa, na katere daš polnilo in zmeščkaš v obliko mošnjička, zlagaš enega zraven drugega ter zaliješ z mlekom in jajcem. Polnilo je bilo tudi iz ostankov radiča (zunanji listi, srček gre v solato), cikorije, svežega mladega sira, parmezana, mocarele....vem, da ima tak način priprave tudi grško ime, pa se ga zdaj niti pod razno ne spomnim, trio na obisku![]()
skleda radiča v solati, mandarine
Zaenkrat bodi dovolj mojega "ekshibicionizma" v tej temi, Vragsigavedi je dobil bitko, arzenal volje je prazen.
![]()
mzm
Danes: puranji koščki, testenine, solata
mzm, a imaš v mislih spanakopita?
Danes jota z domačo suho klobaso.
abyDanes burek s tržnice v BTC-ju.
rrrKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ameriška jabolčna pita (American apple pie )

Hempy polenta