Danes: prosena kaša s sadjem, mini kremšnite s sadjem

Svedri s parmezanovo kremo
Danes: prosena kaša s sadjem, mini kremšnite s sadjem
Polnozrnate testenine z domačim paradižnikom in baziliko (zaloga iz zmrzovalnika seveda). Kako prija takole pozimi ko zadiši po poletnem paradižniku in baziliki ![]()
![]()
![]()
| katti je napisal/a: | ||
Hvala. Sej mogoče ga pa jaz premalo dam.
|
hvala za prijaznost katti oz. da dopuščaš možnost, da sem normalna
, dejstvo pa je, da dam vedno več kot piše v receptu. ![]()
| Vanja_v_ZDA je napisal/a: |
A mogoče veš, ob keri uri bo to? Namreč dan ima 24 ur, potem imamo še toliko časovnih zon...pa ne bi rada kake žurke zamudila. |
Vanja, tudi jaz ne vem točno. Baje se bo začelo ( pri nam ) okrog !7 ure, ko se bo čisto počasi nebo zatamnilo in bo nastopila tema........... ( no, po tem bomo vedeli, če gre zares ).
![]()
Vanja, ežoj, zaman čakata. So po radiu povedali, da so narobe sinhronizirali majevski in naš moderni koledar in pride konec sveta šele čez 160 let ![]()
![]()
.
Jaz pa svoje jedilnike objavljam na blogu, če koga zanima lahko pogleda. ![]()
http://kosilazavsakdan.blogspot.com/2012_12_01_archive.html
mojezlato
Kisla repa, pire krompir, piščanec, sv.kotlet
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes: pire krompir, krvavice in kisla repa.
Migla
Danes priložnostno kosilo:
kot je videti na sliki, megla se že spušča, ko pogledam skozi okno, se tudi tema dela, la kako so to maji vedeli?
Sledi seveda kontemplacija o urejenosti vesolja, predvsem, da ga je treba dokončat ( in začet na novo ), ko se preveč stvari sfiži!
![]()
![]()
![]()
danes domača pizza, poleg sva pa degustirala čilije :D - jalapeno, espanola, red fresno, yellow wax in pa seveda habanero! sam, da ni dolgčas ;)![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Svedri s parmezanovo kremo

Široki rezanci la collezione na bolonjski način