Mi2 dons pri mami. Juha z ribano kašo, pire krompir, piščančji dunajc, solata.
Sladkamo se pa že cel dan z bountyji in žepki.
Včeraj pica.

Mi2 dons pri mami. Juha z ribano kašo, pire krompir, piščančji dunajc, solata.
Sladkamo se pa že cel dan z bountyji in žepki.
Včeraj pica.

Mama Bršljanka, tole je pa videti slastno! Izdaš recept?
Danes: pohan piščančji file, ajdova kaša z zelenjava, mešana solata (paradižnik, paprika, kumara, čičerika)
breskva
Danes je bilo kosilo na samopostrežni način v restavraciji zunaj. Postrežeš si sam, poješ kar želiš in lahko si vzameš kolikor pač gre na krožnik. Posameznemu kosilu pripada goveja ali zelenjavna juha, več različnih glavnih jedi in prilog, mala solata iz solatnega bara in nedeljska sladica.
Meni je bilo super in sem zelo uživala, mož pa malo manj ![]()
pozno kosilo oz. večerja: juha, goveji zrezki v omaki, solata, pa še kokice ( triurni welness v prelepi kolpski dolini je bil zelo sproščujoč in tudi izčrpajoč ![]()
| RadaJem je napisal/a: |
Mama Bršljanka, tole je pa videti slastno! Izdaš recept?
|
imaš ZS, ker ne vem, kako je, če objavljaš recept, ki ni tvoj ;)
Mamka BršljankaDanes: pečen janček, cikorijina stebla ( a se tako reče?), krompir v oblicah
cikorijini listi v solati, teran, voda
Tale ežojeva megla je pa nalezljiva, vidim ![]()
lp
mzmVčeraj pri žlahti: Bedrača na olivcu, 4je njokeci (nisem fan le-teh), ohrovt podušen na OGROMNO prepražene čebule/česna + skleda zelene solate z bučnim oljem ter posipani z sezamom.
Predjed/poobedek: Super zimski sadni čaj (kostanjev med + ogromno limone), družinski sprehod, čvekanje, smeh, igranje z LEGO kockam (STAR WARS edition)....
Danes: Paradižnikova juha s fritati iz PZ moke + pokuhana cvetača
Danes en velik lonec filanih paprik, pire krompir in zelena solata.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Zajčje bedrce na ostro popečeno,potem pa skupaj česnom in ptujskim maslencem podušeno v slastno omako![]()
![]()
Še namig-namesto soljenja se uporabi 1 slan inčun![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Moje štručke

Špageti z omako iz bazilike in parmezanom