Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Ežoj, ti si faca. Jaz pa ravno gledam, kako siromašen je moj segedin (zelo malo meska ima), ampak dejstvo je, da jaz nisem nevem kaki ljubitelj mesa v jedeh na žlico, zato si ga dam v krožnik le za vzorec. Drugič bom slikala možev krožnik, tam pa je obratno, tam prevladuje mesek :)))))

Kaj si nor, kako smo danes navalili na segedin.

lp

irenakr

Danes sva ravno po kosilu. Takole pečem palačinke, zraven sem postavila še tople hruške pituralke.  so dobre!!! Se mi zdi, da nas je lani mzm dražila z njimi.

katti

katti, tudi letos je bil en poskus , a jih je presneto težko dobit

Danes: čiščenje ostankov špinače, sirarske skute, cikorije, nekaj koščkov špeha z juga, vse lepo pokrito

skleda rdeče pese v solati, dolenjska ambrozija

lp

mzm

Danes: ješprenova rižota, radič s krompirjem, punč krema

breskva

Pri nas: ajdovi žganci, krvavice in pečenice, praženo kislo zelje.

rosie

Ričet in še topel pirin polnozrnat kruh.

polarbear

Včeraj pozno kosilo v kitajski restavraciji: spomladanski zvitki, piščančji chopsey, riž in mešana solata.

Balenka

danes (en otrok ozdravel in šel v vrtec, sedaj drugi zbolel in ni v vrtcu, jst zato že cel teden doma): boranija, polenta in pesa

Mamka Bršljanka

ČETRTEK:

Kurja juhica; pečen krompir, piščančja jetrčka zavita v slanino, pečene perutničke; štrucar s krompirjem:

Pozdravče!

Danes: kurja juha z ribano kašo, pečene hrenovke, brstični ohrov (iz vrta) in krompirjeva solata, pa seveda .

lp

irenakr

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti