Danes dušeno kislo zelje in pire krompir zame, za ostale pa namesto pire kromirja kuhan fižol in kuhane domače klobase.
msegov
Špinačna solata z rukolo, jagodami, oreščki, feto in sladkim balzamičnim prelivom
Danes dušeno kislo zelje in pire krompir zame, za ostale pa namesto pire kromirja kuhan fižol in kuhane domače klobase.
msegovdanes:goveja juha z domačo ribano kašo,dušeno kislo zelje,matevž,pečena svinjska rebra
jutri : jota,kruh
ninkicaPri nas pa danes ješprejn, brez meska.
Pa je bil ravno tako dober.
Slikat ni blo cajta, je bila lakota prevelika.
irena66Danes:
Jutri pričakujem visoki obisk, pa sem nabavil nekaj kartonskih buteljk kvalitetnega vina, in kupil srdela za pogostitev. Pa, temu se še kronana glava ne more upret!
![]()
ežoj
| MBrando je napisal/a: |
NOM NOM sem se napokal.
|
hehehehe,ti se pa ne misliš kaj dost lupčkat dons :D
Mamka Bršljanka
Sardelce bo treba nabavit, pa blitvo. Se mi sline cedijo, ko gledam Ežojevo sliko.![]()
![]()
Hoj hoj,
Danes pa zelo zanimiva kombinacija. Špinača + pire malo repe in ena izmed bolj zdravih beljakovin Tofu, namesto dodatnih maščob.
Zraven pa si zmeraj predvajam še glasbo, ko kaj kuhamo. Pa vi?
svetkodanes: rižota z morskimi sadeži
mali kuharDanes ,bi morali biti pri nas čufti,a glej ga
so se podrli.Tako ,da sem potem notri dala še zelen stročji fižol,malo začimb in je bila ena taka čorbica,zraven solata in kruh![]()
Čisto neobičajno za petek, ampak vreme je narekovalo nekaj konkretnega: juha z vlivanci, pražen krompir, dunajci, redkev z fižolom v solati, zeljna solata z zeleno
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špinačna solata z rukolo, jagodami, oreščki, feto in sladkim balzamičnim prelivom

Moje štručke