Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

PONEDELJEK:

Vampi s krompirjem, matovilec s čičeriko:

Pozdravček!

Danes bo zelenjavna čorbica s pridihom piščančka.

tanjaj

V petek smo imeli pečenega piščanca, telečjo pečenko, grahovo omako in mešano solato

V soboto mi je tašča poklonila posodo kislega zelja, zato sem shuhala velik lonec segedina in v kosih krompir.

Včeraj pa je imel sin 5 rojstni dan in kosilo po njegovi izbiri: domača pizza, popoldne pa obiski in obloženi kruhki, domač jurčki v kisu, francoska solata in seveda

Danes goveja juha z rezanci, popečen krompir, zrezki v omaki, zelenjava, mešana solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Petek: Sushi in sašimi, tale porcija je bila za oba. Ginger mojito zame in kisla voda za oba.

Sobota: Solata in košček pizze.

Nedelja: Losos na kremni čebuli in oranžni široki rezanci (v resnici samo )

Danes: Coq Au Vin (prirejen recept), rezanci iz cukinijev in korenčka ter solata.

Vanja

Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 05.nov 2012 14:49

Danes: pašta s špinači in jajčki

Tinci

Danes pasulj:

uf, naštampljalo mi datum ( *ebeš sliko brez datuma )

ežoj

danes: pasulj, hitro jabolčno pecivo

Jutri: odmrznjena boranja

Sreda:Domači njoki (odmrznjeni) z morskimi sadeži v paradižnikovi omaki, rukola

Četrtek: repa in pire krompir

yoda85

Danes: gobova rižota, zeljna solata.

rosie

pri nas pa včeraj golaž in domači njoki (tamala sta premajhna, da bi sodelovala pri sushi pojedini), popoldne pa kot rečeno sushiii za povabljence, tako da sem res ceeel dan kuhala in pripravljala. danes pa domači pizzi! mashinca sem pridna :D

Mamka Bršljanka

Danes: Bučna kremna juha (iz muškatne buče, brez krompirja in malo sladke smetane), zelenjavna rižota, mešan radič s krompirjem

Jutri: verjetno pizza

Lp,

Katarina80

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti