zjutraj so šli z nama sendviči iz nahrbtnika, potem pa zgoraj na planini skušnjava......vse to kar vidite sem jaz sama zmazala, sem zdajle tako utrujena, da bi me pokonc spravila samo še ena taka porcija ![]()

zjutraj so šli z nama sendviči iz nahrbtnika, potem pa zgoraj na planini skušnjava......vse to kar vidite sem jaz sama zmazala, sem zdajle tako utrujena, da bi me pokonc spravila samo še ena taka porcija ![]()

Danes: lignji v omaki, pečen krompir, mešana solata

Češplovi knedli, ananasov kompot.
Babka kem sta lezla? Zgleda ![]()
2 dni pri starših, danes pa v dolino na praznovanje KAR dveh roj.dnevnov![]()
![]()
Včeraj: Domača gobova juhicaaaaa, žganci (fanatil za žgance) ter kurji paprikaš (a se da še bolje jest?!?!)
Danes: RIČETTTT (hrana na žlico!! njaaaaaaamsi, kot bi porekel naš v.d. vnukec)
Jutri: Včerajšni kurji paprikaš in RDEČA PESAAAA. MMMMM
Včeraj smo dan preživeli ob sendvičih (pa niso bili iz nahrbtnika
).
Danes bo nekaj bolj konkretnega.
Naslednji teden bodo po naših krožnikih plesale žlice
.
| katti je napisal/a: |
Češplovi knedli, ananasov kompot.
Babka kem sta lezla? Zgleda
|
katti, iz Blata na Krstenico in na Krsteniški Stog, vreme čudovito, razgledi super, nazaj čez Vogar v Bohinj
babka1951Pravo starinsko domače kosilo: vampi v omaki, pire krompir, zelena solata, jabolčna pita.
SonjaDanes pri naju ričet, madonca tolk se napihuje, da sem zamenjala že dva lonca, najbrž bova jedla še cel drug teden
in pa zadnji koščki pehtranke iz zamrzovalnika, lep dan je - uživajte![]()
Danes sva z mamo sami tako da je bil za kosilo kar mlečni riž. Zame z zvrhano žlico kakava ... Mmmmm, spomini, spomini ...![]()
danes: pečen brancin, krompirjev pire
mali kuharKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jernejeva sadna torta s smetano

Metuljčki s paradižnikovo omako