Špageti z bolonjsko omako, solata.
rosie
Dušeno sladko zelje
Špageti z bolonjsko omako, solata.
rosieSreda: korenčkova juha s kislo smetano
Včeraj: čevapčiči, pomfri in solata
Danes: pico zunaj
Gobova juha ( sem našla 3 velike jurčke), slivovi cmoki.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes:
@ognjič in Elaphus: na krožniku je res ona goba sa slike in iz knjige in res je kozarec vina. Tista goba, ki " prepoveduje " kakršnkoli alkohol, je na naslednji strani v knjigi in se dobro ločijo.
Tista sa slike, ki sem je zaužil je Coprinus comatus, velika tintnica, ona druga, nevarna Ciprinus atramentarius, prava tintnica.
ežojLej, no, lej. Jaz sem pa vedno mislila, da nobene tintnice ne smemo uživat z alkoholom.
Dobr, da zdaj vem ![]()
lp
cervusJaz bi takoj bila za, da organiziramo eno druženje in si izmenjamo mnenja ob peki kakšnega dobrega peciva. Ste za? Seveda govorim za Ljubljano in okolico.
pengwynkaJa veliko vas nabira in uživa gobe - mi pa svinjski paprikaš in polento pa endivijo.
pa lep dan ;) menolaDanes: pasulj (star 2 dni), narezana vratovina, polnozrnati kruh in
.
lp

Pečene pleskavice in melancan, pa kuhana cvetača in čičerka in mešana paradajz solata. Mal se bom pohvalila- iz domačega vrta še paradižnik, paprika, bazilika, stoletna čebula, melancan in tale zelena cvetača.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Dušeno sladko zelje

Špinačna solata z rukolo, jagodami, oreščki, feto in sladkim balzamičnim prelivom