Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes rižota z mesom in grahom, solata. Posladek proti večeru: sladek mošt, prvi pečen kostanj letos. Sem ga že navsezgodaj nabirala .... komaj čakam da ga spečemo!

msegov

PETEK:

Česnova juhica s popečenim kruhom; pečene marinirane perutničke, pečen krompir; zelena solata:

Pozdravček!

Danes bo zelenjavna rižota z pridihom piščančka, paradižnikova solata.

tanjaj

Glihkar sem se odločila, da bodo postrvi, verjetno z radičevo solato s fižolom in ena priloga (riž/kvinoja/krompir). Zgodnja, ane :)

rag_doll

Danes: za 1/3 družine ocvrte marele, za drugo 1/3 sataraš (ki sem ga morala vzeti iz skrinje, da sem naredila prostor za gobe), za ostale široki rezanci z gobovo omako, za vse pa radič v solati s fižolom.

rosie

Pri nama pa rižota z jurčki in zelena solata.

Božansko.

Bo treba kmalu ponovit vajo.

irena66

Zelenjavni riž, popečeni fileji piščanca, paradižnikova solata z papriko, čebulo in feto

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes:

ežoj

Ežoj, sem na brzino pogledala sem mislila, da imaš dekoracijo iz marjetic. Hudo.

Bom mogla špegla nabavit.

Midva se pa tolk zapodiva za mizo da nimam časa slikat.

Končno ti aparat dela uredu.

irena66

breskva je napisal/a:

Katti zelo lepa slika. 

Hvala.

Danes pa svedrčki z omako iz morskih sadežev, inčunov in oliv, zalito z belim vinčkom.

katti

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti