Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Marjica, dobrodošla med nami!

danes: boranja, skutino pecivo

jutri: juha z zdrob. žličniki, blitva s krompirjem, ribji file, kompot

lp   galja

Pri nama pa bolonez omaka iz sojinga drobljenca in špageti in pa seveda solata.

Jutri pa kmečko kislo zelje, se ga že prav veselim in ga grem kuhat.

irena66

Danes: polenta s sušenimi paradižniki, dušene bučke, za sladico pa domače slive.

Ker je bučk še precej ostalo, bom jutri dodala še papriko in paradižnik, pa bo nekakšen sataraš.

pirnica

Pozdravljena, Marijica, ti se kar pogumno oglašaj!

Pri nas včeraj po dolgem času naročili pico -- za prvi šolski dan

danes paradižnikova juha z baziliko, popečen sir za žar s peteršiljem in česnom, mešana solata; rukola, radič, endivija, paradižnik, krompir, čebula

jutri bo rižota z bučkami in solata

tabu

Včeraj: goveja juha in palačinke z nutelo in marmelado po dolgem času.

Danes: pomfri, ocvrti lignji in paradižnikova solata.

Balenka

Danes grem mim vaškeg ribnika, ravno izvlekli mreže, pol je kosilo določeno ( matr, tehnika mi nagaja ):

kaj meni dogaja, ne moreš verjamet: po kosilo se spomnem, da sem pozabil v hladilniku skledo solate! Boj pa muce vesele ( solate, moral jih bom začel privajat na vegetarianstvo ).

ežoj

Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 04. 2012 17:34

Pri nas: steak, kumarična solata s krompirjem, paradižnikova solata s papriko in olivami.

rosie

babka1951 in Marjica, 

Danes: polenta

skleda ropotajoče solate (saj se mi je smilila, no), vino, kroglična rebula

poobedek: tuhtam, če sem bila v prejšnjem življenu predstavnik škotskega višavskega goveda

lp

mzm

Danes riževi rezanci z mandlji, papriko in tandoori omako. Za posledek ledenkini kokosovi piškoti kako so dobri!

aby

Danes: brancin, pire iz belega fižola, mešana solata

breskva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti