zame: pizza in 2 kosa jogurtovo-jabolčnega peciva (en velik hvala moji zlati sestrici)
lp
ledenka_zame: pizza in 2 kosa jogurtovo-jabolčnega peciva (en velik hvala moji zlati sestrici)
lp
ledenka_Danes: zelenjavna juha, losos, popečen krompir, dušene bučke, solata iz radiča in paradižnikova solata
Jutri: zelenjavna juha, popečene testenine z mletim mesom in zelenjavo, zelena in paradižnikova solata
NENA58Danes juha iz stročjega fižola, božanski rižev narastek pa se tudi že peče.![]()
![]()
![]()
Pri nama pa krompirjev riž.
Prav pasalo je nekaj na žlico.
Za sladico pa nazaj v službo.
irena66Pri nas , danes ričet ,kranjska klobasa,mešana solata ,![]()
danes: zelenjavna prikuha
mali kuharjaz: velikooooo zelenjavne juhe s zdrobovini cmočki (bili so bolj cmoki ;) )
moški del družine se je zadovoljil z mešano solato in ocvrtim krompirčkom
mama je pa cel dan v službi tako da sem ji v službo odnesla rižoto z bučkami in kislo smetano
za vse pa zraven še slive in nektarine
lp
ledenka_| mali kuhar je napisal/a: |
danes: zelenjavna prikuha mali kuhar |
K čemu? ![]()
Danes pri nas: le jogurt in sendvič. Bo pa večerja malo bolj bogata. Se zgodi.
Hm, pri nas tudi same prikuhe: krompir in špinača, zraven solata.
SonjaDanes: piščančji file v čebulno-gorčični omaki, krompir pečen v pečici, zelena solata s paradižnikom in kumaro
Jutri: oslič (najverjetneje pečen v pečici), krompirjeva solata s kumarami
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lečina juha in krekerji iz polente

Sendviči iz ajdovih rogljičkov