Danes: makaronov narastek z mesom, mešana solata, domači sladoledi

Pašta s pivom in slanino
Danes: makaronov narastek z mesom, mešana solata, domači sladoledi
Pri nas danes brzinsko kosilo,pečena kranjska klobasa z jajci, mešana solata (kumare ,paradajz,paprika)![]()
VČERAJ : Bučke v omaki, krompir v pečici
DANES : Pečena piščančja bedra, sataraš
JUTRI : Lazanja z bučkami, jajčevci, paradižnikom in mocarelo
pattyPolarni medvedek, ali je kupljen česen, drugo predvidevam, da imaš s svojega vrta. Pohvale za lepe slike in čudovite barve.![]()
![]()
Me je mišzmoke prehitela, samo štedilnik je kupljen (no, morda celo ta ni
).
Danes pri nas, bliskovito skuhano, v miru pojedeno: blitvina skoraj kremna juha s smetano, vtepenim jajcem in kruhovimi kockami, špageti s drobtinicami, sezamom in množico nasekljanih zelišč, endivija z bučnim oljem, kremne rezinice, narejene na čast včerajšnjim zlatim in manj zlatim......
rimljanka: VERY VERY GOOD![]()
Včeraj: Pri familiji. Po premikanju betonskega kanalizacijskega pokrova, da se spravi ven žoga od 5letnega sposojenega vnuka, je sledilo prijetno druženje in kramljanje ob žaru.
Pirin rižek z domačimi gobami, kuskkus bizi, velika skleda šopske solate, popečene bučke, jajčevci, kurja prsa, mini pečenice in ÜBER DOBER CHIANTI
. Pa na zdravje, dragi moji ![]()
Danes: Pirin rižek z gobicami in grahom, jogurtova kumarična solata.
Nedelja: goveja juha, piščančji fingersi ocvrti v mešanici corn flakesa, drobtin, suhega peteršilja in suhega česna, ocvrte bučke, pomaka iz kisle smetane, jogurta, limone in začimb, zelena solata
Ponedeljek: Polnjena paprika, pire
Torek: chili con carne
Sreda: pica burek
Četrtek: Zelenjavna enolončnica, palačinke
Začetnica
Čak mal, da pogledam, kaj se je skuhalo:
- aha! kremenatlci, boranija, riž, solata, zmešana ko kurji futr.....
- juhca iz zmrzovalnika, s frišnimi vlitimi nudlni in velik peteršilčka seksek (to ni pomanjševalnica od seksa
)
- eni odmrznjeni sojini polpeti za na mimgrede...
- lubenicaaaaaaaaaaaaaaaa
- za kuharco en topel viski, baje pomaga......
Posladek:
- upanje, da pomaga......
(s tistim šporhetom ste me pa vsi prehiteli, medo, dej fitbek!?)
Mygrace
Danes čevapčiči, bučke na žaru, kumarična solata. Kaj si človek lahko še več želi?
![]()
Ja res, medo postavi nagradno vprašanje, potem pa nič od njega.![]()
Za kosilo pa pečene ribe, krompir v kosih in zelena solata, za dragega pa ribe in krompirjeva solata.
Za posladek pa lubenica in hop na ležalnik na balkonu. Vse dokler ne pride sonček okoli ovinka.![]()
![]()
naor
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pašta s pivom in slanino

Polnjene gobe