Melancane in krompir lahko pripraviš po tem receptu, zraven pa naravno popečeš zrezke. Pa še skledo zelene solate.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Jagodni cmoki z makovim sladoledom
Melancane in krompir lahko pripraviš po tem receptu, zraven pa naravno popečeš zrezke. Pa še skledo zelene solate.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiPražena jetrca in regrat s krompirjem. Pa upam da čim več ![]()
![]()
danes za kosil
čemaževa juha
od včeraj je še ostala bujta repa kruh
dolenc52danes imamo enega člana na mlečnih napitkih, ker je imel ponovno operacijo dlesni in nesme ničesar jesti.
jaz sem si zaželela mlečni zdrob, jabolke
sedaj pečem pecivo za soboto in nedeljo, ker imamo tekmovanje v Italiji.
Menu pa bo nekako tak:
SOBOTA:
- pleskavica s sirom v hamburgerju, za našega "bolnika" pa krompirjeva mineštra
-za večerjo pa juha in palačinke
NEDELJA:
-solata, narezek
-pecivo
za večerjo pa bomo že doma
lp
ledenka_Danes: piščančja juha z rezanci, goveji zrezki v omaki iz črnih trobent, špecli, solata
Jutri: paradižnikova solata, ribe na žaru
Nedelja: lignji na žaru, blitva, krompir
matejaozriževe testenine in omaka s puranjim mletim mesom, zelena solata.
NaturensGalleriPETEK:
Korenčkov pire, špinača, oslič in osličev file, zelena solata:

Pozdravček!
Pri nas danes makaroni z dvema različnima omakama- mesno in paradižnikovo, zelena solata
Jutri: goveja juha z rezanci (domači od mojega ustvarjanja včeraj), telečji file, pražen krompir, kuhan brokoli, mešana solata
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
pečeni puranji zrezki
pečeni makaroni
solata
čokoladna torta z jagodami
Danes: Tanka kot papir pizza Margherita originale iz polnozrnate moke + skleda mešane solate
Jutri: Paradižnikova juha, solata z mozarello ali pa nekaj iz bučk. We shall see!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jagodni cmoki z makovim sladoledom

Srbski pasulj