Danes sva jedla zunaj:
zame lignji na žaru in girice, zanj tunin steak, za oba blitva s krompirjem in mešana solata.
rosieDanes sva jedla zunaj:
zame lignji na žaru in girice, zanj tunin steak, za oba blitva s krompirjem in mešana solata.
rosieDanes špinačna torta, z res veliko česna (ežoj, kako kaj družabno življenje, združimo
?)
skleda regrata s krompirjem
lp
mzmPirini rezanci s češnjevim paradižnikom, pršutom in čemaževimi cvetnimi popki... vse skupaj na rukoli.
Danes: Sneg na Pohorju
. Posledično preklic UDARNIŠKE AKCIJE in PIKNIKA
!!! J****I SNEG in VSE SKUPAJ, kar onemogoča dobro, pošteno, človeka vredno delo
. In tako bom ponovno pristal na nekakšni alterantivi tipa zajec footer :((
Če komu ostane, glede na to da se za nedeljo veliko kuha, kaj za na krožnik in mu ni odveč deliti družino z neznancem, se priporočam
. Boljše to, kot pa vegetirati doma![]()
V petek me je doma že čakala blitvina juha s kockicami trdo kuhanega jajca, praženec z marmelado sem izpustila.
Včeraj: polnozrnata pica z zelenjavo (zame), druga polovica za močnejšo polovico je bila klasična
Danes: na praznovanju r.d. bo piknik, menda se snegu ne bomopustili motit, torta pa že čaka v hladilniku.
Ninja24
Petek: pečenka, pečen krompir, regrat; včeraj: nič konkretneg; danes: štefani pečenka, pire krompir, dušena zelenjava, regrat. Za sladco pa še čokoladno-mascarponejeve kocke.![]()
msegov
Fantazijski narastek moje tete Rozike, regrat in motovilec s krompirjem.
Že dolgo nismo imeli tako dobrega kosila
.
| Mayisa. je napisal/a: |
Fantazijski narastek moje tete Rozike, regrat in motovilec s krompirjem. Že dolgo nismo imeli tako dobrega kosila
|
Vraga... a tudi vi ste danes pri nas jedli kosilo??? ![]()
![]()
![]()
Danes pri nas bolj nezdrava hrana- pomfrit, ocvrte bučke, francoska s.;
včeraj- cmoji iz skutnega testa s češpami in margolanin( mirobalane) kompot
Včeraj smo imeli lazanjo, regrat in motovilec v solati
danes goveja juha, zapečen stročji fižol, popečeni piščančji zrezki, solata se ponavlja, če imam le čas nabrat
popoldne bo še vanilijev puding z gozdnimi sadeži in smetano
tabuKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Domača vroča čokolada s smetano

Lečina juha in krekerji iz polente