Danes: rižota s paradižnikom, puranji zrezki, radič s koruzo, kvašeni polži z vaniljijevo kremo ![]()

Ameriška jabolčna pita (American apple pie )
Danes: rižota s paradižnikom, puranji zrezki, radič s koruzo, kvašeni polži z vaniljijevo kremo ![]()
Pri nas: pire, špinača. ocvrti piščančji zrezki, solata, sladoled.
rosieDanes kremna čemaževa juha (čemaž iz zmrzovalnika), ovčice (ribe), krompir z blitvo.
Jutri ovčja juha, svinjski zrezek z gobicami, bučkine polpete, rdeči radič in regrat v solati.
jovitadanes sem naredila pečenega puran.potem nanj dala sir in še enkrat spekla v pečici+ pčen krompircek...noro dobro ;)
sabinčicadanes mešana solata. PRAVA BOMBA RAZNOLIKOSTI.
Sedaj pa kozarček dobrega belega vinčeka in Casablanca z mojim omiljenim HUMPREY BOGARTOM!!
Verjetno pa bom dal film na pavzo, pa gledal MICHAEL MOORE: Kapitalizem na HRT2.
Jutri: Pečena rdeča pesa z orehi
Prin nas danes telečji ragu z zelenjavo, dušen riž, krompirjevi cmoki z sirom, zelena solata z motovilcem in redkvicami
Jutri: goveja juha z fritati ali rezanci, pire krompir, dušene bučke, meso iz juhe, pečeni kosi piščanca, mešana solata, jabolčni zavitek
Kjer je volja, tam je pot. TrixiZeleni pire, piščanec s česnom, uzbekistanka zeljna solata (ostanki od včerajšnje večerja, ko smo imeli obisk):
mamamia
Danes: Super enostavne enchilade in nekaj malega zelene solate.
zame in
za dragega in vprašanje: Kdaj boš pa tole spet naredila? Sprehod s
in seveda moj Kirschstengeli. ![]()
Vanja
Danes pri nas piščančji zrezki v gobovi omaki, domači široki rezanci, solata. Za posladek rafaelo kroglice iz zamrzovalnika. Še vedno odlične ...
msegovKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ameriška jabolčna pita (American apple pie )

Ribja juha s testeninami