Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Janis, a ti lahko sporočim moj naslov? Jst jih pojem namreč (nx3)^3 komot, tako da če maš višek ti samo pošlji

Viva Meier

zeta je napisal/a:

JJ, krofe lahko zamrzneš in bodo še kako dobrodošli za kak zajtrk ali pa kar tako malo za posladkat. Vsaj iz pol kg moke jih pa že naredi, to ne bo tako veliko. Sploh pa, ko bo dišalo, mogoče ti jih bodo sproti pohrustali.

zeta

Aha, to pa ni slaba ideja. Lani sem jih naredila iz pol kile moke in je prišlo 12 zelo velikih krofov... Pa saj ne, da jih ne bi mogli pojest, to ni problem, ampak bolje, da jih ne (kile pa to). Ampak z zamrzovanjem - to je pa super. Jih bosta lahko v soboto še nečaka hrustala, ki (še) nimata teh problemov. Kakšni pa so potem odmrznjeni? A se jih na sobni temperaturi odmrzuje ali kako?

Viva

JJ

Odmrznjeni krofi so okusni kot bi bili sveže ocvrti. Če ga daš na odmrzovanje  v mikrovalovko, boš imela občutek, da je bil ravnokar ocvrt. Sicer pa jih lahko odmrzuješ tudi na sobni temperaturi  in so prav tako dobri, kot bi bili sveži.

zeta

Danes: enolončnica, rižev narastek 

breskva

Zeta, hvala

JJ

Pri nas danes golaž ,makaroni in solata.Jutri bo pa segedinin krompir v kosih.

Milži

, kako lahko komu ostanejo krofi! Kile gor al pa dol, enkrat na leto se jih je treba najest! Ne povem moj rekord

Danes smo imeli vročo, nedolžno ješprenko in mrzlo polento od včeraj, skledo cikorije v solati in pomaranče.

Aja, mejačka, tisto je špinača, pa salsa, mocarela in olive, vegetarijansko, ti rečem

lp

mzm

V pondeljek sva imela: kiš in zelena solata

Torek: domača pica

Sreda: piščančji paprikaš z vodnimi žličniki in solata

tanjaj

Zelenjavna juha in skleda solate s krompirjem. Ja, kosilo je lahko tudi tako.

mejačka

Danes pri nas:

- ričet (nedolžen)

- kisu krompir

- nekaj rezin pečenega pršuta

- krof

- čaj z rumom

Posladek:

- še zadnji popravki kostumov

Mygrace

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti