Ufff, nimam pojma. Hojej, to pa se redko zgodi.
Imam se odprt rjavi fižol, pa en paradižnik, pa žgancov se mi lušta. Morda pa bodo kar koruzni žganci pa kislo mleko...

Domača vroča čokolada s smetano
Ufff, nimam pojma. Hojej, to pa se redko zgodi.
Imam se odprt rjavi fižol, pa en paradižnik, pa žgancov se mi lušta. Morda pa bodo kar koruzni žganci pa kislo mleko...
Povsem enostavno, pa še zelo dolgo je, kar je bilo nazadnje na mizi: hrustrljavo zapečene perutničke, krompir, solata, namesto juhe kompot iz jabolk in suhih sliv.
SonjaRestan krompir, piščančji file in solata, nobenemu se ne da kuhati - ampak v tem mrazu se nama še manj da iti ven ![]()
Zunja je mraz, sneg, burja in -12. Brrr zebe me, se bo treba danes pogret z bolj obilnim kosilom, pa še čas imam za kuharijo. Torej danes mrežna pečenka, krompir in končno končno spet zelena solata na jedilniku, jupiii.
Vode v našem kraju ni potrebno več prekuhavati, končno! Smo pa zadnji mesec od solate jedli le rdečo peso in kitajsko zelje, ker tega ni potrebno umivati. ![]()
Aja po kosilu bodo še mufini, med kosilom pa še kozarec vina, pred pa mogoče celo močan aperitiv. ![]()
Včeraj sva imela domače rezance v gorgonzolini omaki in koščki pečenega piščančka in zelena slata,
danes pa brokolijeva juha, popoldne pa na praznovanje rojstnega dne.
Jutri: goveja juha, pečen piščanec z krompirjem in hokaido bučo in čebulo in zelena solata. Za posladek pa piškoti, katere pečem zadnje 3 dni.
tanjajSOBOTA:
Zabeljen brokuli, panirana s sirom nadevana paprika, pečeni ribji file; zelena solata z naribanim korenčkom, fižolom ter rdečo peso:

Pozdravček!
Danes: za ene mesno-zelenjavna enolončnica, za druge rižota, pečen ribji file, mešana solata in sadje.
Migla
Pri nas: riž z grahom, na palčkah pečene kozice, solata.
rosieVčeraj enolončnica s stročjim fižolom, jebolčno-skutni zavitek
danes piščančje-goveji golaž, polenta, kidanje pred in po kosilu
jutri piščančja juha z rezanci, puranja pečenka in pečen krompir, kitajsko zelje in rukola v solati
tabuRižev narastek in kompot. Skutine miške. :)
msegovKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Domača vroča čokolada s smetano

Marmorni kolač