Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes:

ežoj

Včeraj: spet ajdova kaša, tokrat z brokolijem, podušenem na poru, jabolčni kompot; eni pa testenine s paradišnikovo omako

Danes: ker smo dobili koline, sem spekla svinjske kotlete, poleg pa dušeno zelenjavo (por, dve vrsti korena, bučko, brstični ohrovt), eni pa ocvrti sir in pečen krompir, pa spet jabolčni kompot.

pirnica

Včeraj sendvič, danes sendvič, kaj jejo člani moje familje, mi še ni uspelo izvedet - še nismo skupaj prišli

lp

cervus

Danes: rižota z zelenimi beluši in suhimi jurčki, svinjski zrezki, mešana solata (radič, rukolo, fižol)

breskva

Koščki piščančjega belega mesa s papriko, testenine, sladoled s segretimi morskimi sadeži .

mejačka

, kakšen sladoled, mejačka?

Mi še danes vampe in radič.

lp

mzm

mejačka je napisal/a:

........... sladoled s segretimi morskimi sadeži .
mejačka

Uf, ne bi rekla, da je tole dobro.

rimljanka

Danes piščančji trakovi, premazani s polnozrnato gorčico in panirani v koruznih kosmičih, pomfri in brstični ohrovt, vse pečeno v pečici. Za posladek kruhov puding.

aby

Aby, kakšen je kruhov puding?

beva

Pri nas danes: goveja juha z domačimi rezanci ( ah sem se namučila z rezanjem, ampak testo je bilo za prvič super), trakci iz svinjske ribice v smetanovi omaki z šampinjoni in sirom, ledenka z fižolom

Jutri: lazanja, mešana solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti