Pri nas danes ocvrti fileji osliča, pire krompir, solata.
Sladica: najprej sprehod s štirinožnim po sončku (čeprav shasika ti zavidam sneženje), potem pa šoping.
msegovPri nas danes ocvrti fileji osliča, pire krompir, solata.
Sladica: najprej sprehod s štirinožnim po sončku (čeprav shasika ti zavidam sneženje), potem pa šoping.
msegovDanes greva pa z dragim kar v gostilno
Mislim, da bo pica![]()
Ker danes spet ne bo več kot 5Celzija, bo za večerjo obara s klobučkom.
Pečem bolj kot pred prazniki: Potica je razrezana in v zmrzovalniku, kaj bom počela s še enim kupom mlečnih karamel, ne vem. Sem jih naredila včeraj zvečer, ker mi je bilo dolgčas. (Lažem).
Danes že vzhajata dva šarklja (kouglofa) pa še torto moram speči, ima sin namreč lep okrogel praznik in bo v sosednjem mestu. ![]()
Sestavine imam, samo ne vem če naj se lotim Fererro rocher torte iz baze ali pa nutella pite iz ene kuharske knjige.
Pa
čuvam... in ena gora cunj čaka na likanje.
Jutri sva povabljena na poroko.
Pridna mami, pridna babi! ![]()
![]()
![]()
naor
Danes:
Kot bi brekli v naši vasi: los ribos.
ežojDanes smo jedli špagete z mesno omako in solato.
rosieDanes: potrebno je paziti na težo (še vedno imam preveč kg), zato sem imela danes samo naravni puranji zrezek in mešano solato. Še bi jedla![]()
Migla![]()
Joj , Ežoj , ta riba bo pa ja tebe pojedla , ne ti njo .
ajaaaa , zdaj šele vidim , da tista špranja niso usta , ampak , če verjameš ali ne , na prvi pogled se mi je zdelo, da gleda s krožnika proti meni majhen , ljubek kuža , smrček ima naslonjen na rob krožnika , na levo učko drema , levo uho ima svetlo rjavo , desno pa sivo . Saj vem , da boš rekel " matr , ima ta bujno domišljijo " , a ne morem si kaj , da ne bi še vam povedala , zakaj " crkujem " od smeha . Še dobro , da imamo prave smeške .....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nasmejte se z mano , četudi je PETEK , 13 .
Vsem se opravičujem za smetenje teme , se bom poboljšala , obljubim . ![]()
manca51
Danes smo imeli pa marelične cmoke in kompot - jagodni.
lp
P.s. Jaaaaaa, manca51, jaz tudi kužeka vidim ![]()
Pa ne očala na šipe stavit (zadaj za pesom), potem se pa čudite, kakšna megla da je.
nolaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Burek z lahko solato

Marmorni kolač