Pri nas do ponedeljka novoletni ostanki- francoska, biftek...
včeraj testenine z drobtinicami, omaka z bučo in šunko, rdeča pesa
danes: bujta repa, pečenice, lruh
jutri: bujta repa, pire, kompot
tabuPri nas do ponedeljka novoletni ostanki- francoska, biftek...
včeraj testenine z drobtinicami, omaka z bučo in šunko, rdeča pesa
danes: bujta repa, pečenice, lruh
jutri: bujta repa, pire, kompot
tabuUf, uf, une živalice v meni so čist podivjale: priredile piknik. To pomeni, da vriskaj in pečejo na žaru in od tega imam rahel glavobol in rahlo vročino. Mislil sem, da jih mal pomirim, in spečem ribe:
Pa ni nič od pomiritve, še polovico nisem mogel pojest................ maditacija? Ma kakšna meditacija neki, sam sem mislil na tiste zverinice v meni, ki imajo piknik.
ežoj
danes ostanek zajčje obare, kruh, za sladico po dolgem času čokoladni puding
beva
, še dobro, da sem že pojedla, če ne bi tuhtala, al bo v meni gril, al bo izpod peke.
Jedli smo nedolžno ješprenko, ržen kruh
na žaru pečene, v olje vložene bučke, jajčevce in čebulo v lepinji ter radič.
U, vidi, vidi, imeli smo vegansko kočerjo ![]()
![]()
lp
mzmDanes : krompir na hitro skuhan, pripravljen kot prazen, meso svinjsko in piscancje po dunajsko, mesana solata - motovilec, fizol, zelena solata, radic, motovilec, zeljna solata. Za posladek piskoti.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
JanisJoplin, tako špinačko dela moja mama. Na roko sesekljana, tako, da ni popolnoma gladka, zgosti pa jo z drobtinami. Sto let si je nisem pripravila, hvala za idejo.
Jaz sem danes imela sarmo s kruhom, jutri bo zelenjavna juhca, pohane perutke in motovilec.Nič pomfrija, novoletna zaobljuba še velja![]()
![]()
Ponedeljek: kuhala mati, popečen krompir v čisto tankih rezinah, svinjska ribica pečena (slastna, pa imam mesa hitro dosti), mešana solata (kupljena, ajde), pecivo še od praznikov.
Torek: ostanek goveje juhice, rižota s šampinjoni in grahom, mešana domača solata, pecivo od praznikov.
Danes: fižolova juhca, palačinke,hruškov kompot (domač, se razume). Posladek ekstra zame: pilates, peklensko, a super ![]()
Jutri: tole bom probala, ker me zelo zelo mika:
rag_dollTako. Repca za jutri je skuhana. Zraven bomo jedli še pire krompir in suho kuhano meso.
Danes: njoki z jurčki in solata
mamkaVčeraj še nič kuhala, danes pa se nam je prilegla po vseh teh dneh pizza.
BalenkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Metuljčkova solata z gorčičnim prelivom

Barilla Casarecce iz čičerike z lahko kaponato