nola, ni še padel, drugače pa, pojma nimam, ciljam na dol ![]()
lp
mzmnola, ni še padel, drugače pa, pojma nimam, ciljam na dol ![]()
lp
mzmMiška, kako slastno rozdje si prilepila. Naj ti dobro tekne.
Včeraj pri meni: ohrovtova mineštra s krompirjem in fižolom, mrežna pečenka, tenstan krompir, za otročičke testenine v smetanovi omakci, radičeva in zeljna solata, kavica in sladoled.
Danes polnjena paprika s kosom kruha, jutri kislo zelje s prekajenimi reberci.
mejačkaDanes: govej juha s kroglicami, gobov golaž, pire krompir.
Ja no, potem pa vzemi kakšno surf dilo s seboj, če si se namenila navzdol. Za vsak slučaj vzemi ognjevarno.
nolaDanes:prežene jetrca (piščančja), mešana solata s krompirjem,sladica, jogurtovo pecivo s sadjem.
MilžiDanes: pisana rižota, zelena solata, kavica in bananino-čokoladni mehki keksi, čajno pecivo
goveja juha z ribano kašo, restan krompir, faširani šnicli (zaloga od včeraj, kako je fajn), endivija, hren, koruza in paprika v solati
Balenkadanes smo jedli: popečen riž s piščancem in zelenjavo, za posladek sadna tortica
jutri bodo pa ravioli z gorgonzolo![]()
Se strinjam, kurja juhica je zakon in takoj, ko bo prilika grem v nabavo ene kokoške...
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes pri meni, tihožitje:
pa vse neki s geografskim poreklom ( le kostanj je domač, pa ne od mene doma ampak od drugje, torej s geografskim domom.............. pa kaj sprašujete, vse boste zamešali)!
![]()
ežoj
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špargljeve blazinice

Tortelini z bučkami in slanino