Kislo zelje s fižolom pa mal puste šunkice not, pa brez prežganja, skušamo mal bol zdravo jst, zgoščeno s krumpči.![]()

Cheesecake
Kislo zelje s fižolom pa mal puste šunkice not, pa brez prežganja, skušamo mal bol zdravo jst, zgoščeno s krumpči.![]()
Ješprenjka z repo in klobaso.
dagaPONEDELJEK:
Telečja obara, jogurtove miške:

Pozdravček!
pinka, ![]()
![]()
![]()
evo, darjao., a zdaj naj pa spet sprašujem ![]()
![]()
In k Mygrace edino na tenstan krompir ne bi šla, doma mi brez boja pripada skorja, vsa![]()
Jedilnik, ja, danes bodo v najboljšem primeru špageti aglio olio e suhi pomidori (prosto po mejački
, aja, za ruj sem ti odgovorila v temi o Krasu, da ne bi tlele Vragsigavedi stopil na sceno
) oplemeniteni s črnimi olivami, sveže zelje v solati , mandarine, v najslabšem nič.
lp
mzmmišzmoke.... a poznaš tisto reklamo... "jst bom pa isto ko mami samo s prekmurskim krompirjem...!" in po prekmursko je krompir.... krumpči, krumpli.... in pol mi pa naj še kdo reče, da nimam krompirja ![]()
Mejte se....![]()
Bučkina juha (od včeraj), rižota iz mletega mesa in fižolova solata s črno redkvo.
lp
Danes: goveja juha od včeraj, kuhan krompir v kosu, pečeni kosi domače kokoške, andivjina solat.
Migla
Zaradi viruskov v družini sem pripravila goveje-puranjo juho . Zraven pire krompir, popečeno puranjo kračo, za malčka in moža pa hrenovko.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Danes:
- sem letela navsezgodaj po tiste polovične modelčke za pecivo v Hoferja, spekla Miglino zdrobovo pecivo, glede cukra prilagojeno našemu okusu...tolk dobr in ajnfoh da dol padeš!!
- zrezki v omaki so fertik
- skalampajsana zelenjava čaka v kastroli, oprana solata v skledi prav tako..
- še riž skuham in to je to
Posladek:
- razporeditev čajčkov, začimb, marmelad, čebule, likerjev, speštank (beri: pesto) v police en štuk nižje
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pri nas pa danes piščančja obara z žliniki in kruh.
Nič posladka - je treba narediti malo premora.
rosieKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Cheesecake

Metuljčki s paradižnikovo omako