Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Vanja , a misliš , da je kriva radiacija ? Jaz bi prej rekla , da je v takih letih da kar poka po šivih, potem pa še korenje noro ( da ne rečem k......) raste. L p Kosilo danes : polnjena paprika , pire krompir , solata jutri : še ne vem manca51

zajček v obari, na forumu sem dobila ponoven navdih za breskov zavitek

Balenka
Sreda: zelenjavna juha, skutini štruklji, kumarice, stročji fižol Četrtek: zelenjavna juha, rizi-bizi, piščančji zrezki, zelena solata, kumarice Petek: zelenjavna juha, palačinke s skuto in borovnicami popečeni z jajci in smetano, kompot NENA58
NENA58 je napisal/a:
palačinke s skuto in borovnicami popečeni z jajci in smetano, kompot NENA58
NENA58 to si pripravila palačinke v pečici, ki si jih prej prelila z jajci in smetano?
torek: njoki z omako iz bučk, posuto s sirom in zapečeno v pečici sreda: slane palačinke z nadevom iz kisle smetane, bučk in mocarele, zapečeno v pečici. Ameriška jabolčna pita za sladico aby

ponedeljek: filane domače paprike

torek: pečen krompir, meso in bučke, solata

sreda: zelenjavna rižota, pečene bučke, paradižnikova solata

četrtek: boranja, polenta, kumare v solati

marelica

Danes: Halo pizza.

Petek: Malo tu pa malo tam, s kakšnim ali in veliko

Sobota: Večerja bo nekaj "echt" kitajskega

Nedelja: Bomo nadaljevali s tradicijo in po vsej verjetnosti začeli s kitajskim zajtrkom.

Vanja

Vanja:

tulka
Jao jao...pa kaj zadnje čase vsi nekaj rinete na vzhod? Ežoj je japonski cesar, Vanja je zapopadla Kitajsko... Mi smo danes na domaćih tleh: Zajtrk: - kruh, maslo in jagodni džem, skodelica kave (proja + domače mleko iz mlekomata, lepo prosim!) Malica: - vsak po svoje Kosilo: - mineštra, palačinke z letošnjim mareličnim džemom Malica: - palačinke z letošnjim mareličnim džemom Večerja: - nič. (itak se bomo tam okrog pol dveh ponoči srečali pred hladilnikom) Ežojči danes najbrž pridno študira (kontrol/or/ke se bližajo press)? japaja

V sredo je bil golaž in makaroni;

včeraj pa šmorn in breskov kompot;

za danes vem samo, da bo porova juha, za ostalo še zbiram ideje.

katti

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti