Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

danes paradižnikova juha in palačinke Začetnica

včeraj: čista juha in slivovi knedli

danes: piščančja juha, lisičkov paprikaš s solati in črešnjevi retaši

jutri:babgolaž ali po naše golaževa enolončnica z fižolom in pa čoko koko mafini

Kyara

včeraj: Chilli con carne, pire krompir, solata s češnjevimi paradižniki, kumarami in čebulo

danes: Chilli con carne, špageti, zelena solata, borovničevi muffini

lp Saša

petek: ričet in palačinke

marelica

Danes: goveji zrolani zrezki z mocarelo in šunko, krompir, zelena solata s fižolom, ekstaza

Jutri: kar bo skuhala tašča

MM
Danes: popečen piščančji file, široke testenine, bela omaka Jutri: mesna lazanja, solatka pa mandljevi hrustavčki za posladek :D Jerneja WildTigress
VČERAJ: Špageti z omako iz mletega mesa, zelena solata s fižolom DANES: Krompirjev golaž, ljubljanska ledenka in rdeč radič s fižolom, najboljša jabolčna pita iz baze JUTRI: Pustimo se presenetiti lp, čeprav hladen in deževen! tibe

Danes: kisla repa (hvala, Eta), krvavice iz skrinje, krompir v koščkih (letošnji, z vrta dobre gospe Tončke). Sladica je bila pa pred kosilom, precej prej: potica s pregreto smetano na zaključku pohoda Po Aškerčevih poteh, kava oz. čaj pa v dobri družbi malo drugje.

In dan sploh ni bil deževen, vse do konca (in še malo naprej) prireditve. Priujetno je bilo.

rimljanka - zasebno mnenje
Uh, Rimljanka, so se mi kar sline pocedile! Pri nas je bilo v zadnjih nekaj dnevih sledeče: - ohrovtova mineštra po receptu MameF (božanska in bo ta teden ponovno na sporedu, ker se je kar nisem mogla najesti) - piščančja juha z zdrobovimi cmoki, zelenjavna rižota in solata - zavitek iz špinače in rikote, solata - špageti s slanino in paradižnikom, solata - danes pa goveja juha s fritati, pečen piščanec, krompir z rožmarinom in solatka fresh

Mi smo šli pa danes kar ven jest. bilo je odlično .

Najbolj všeč mi je, ker ni polna kuhna umazane posode

MM

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti