Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

PETEK Pečene jajčke in endivija SOBOTA Pohan zajček in cvetača, pečen krompirček, paradižnikova solata NEDELJA Roštilj: zajček, svinjski in piščančji ražnjiči, bučke, popečen kruh. Za prilogo paradižnik, paprika, čebula. Petya
PONEDELJEK: ocvrta panga,kuhan krompir z peteršiljem,endivja v solati ninkica

petek: cvetačna juha, pečen krompir, ribji fileji, kumare v solati

sobota: testenine z jajci in slanino, šobska solata

nedelja: goveja juha, polpeti, paradižnikova solata s papriko, tortice in sladoled

ponedeljek: goveja juha, golaž in polenta

marelica
teleći vrat na naglo cous cous s povrćem lubenica i sladoled Lidija...
TOREK piščančja rižota,endivja v solati s koruzo ter domača lubenica ninkica
nedelja: svinjski kotleti na žaru, popečene bučke in paprika, šobska solata, kruh ponedeljek: mararoni s tuno, zeljnata solata torek: paradižnikova juha, palačinke ali kaneloni ( se še odločam, kaj se mi bo dalo) LENČA http://lencaa.moj-album.com/album/15731661/
juha sa suhim vrganjima canelloni punjeni špinatom i svježim sirom pečena paprika salata s bučinim uljem Lidija...
Ponedeljek: gobova juha in pizza kruhki Torek: musaka, zelena solata Sreda: duseno sladko zelje na mletem mesu, pire krompir zvitorepka Sporočilo je spremenil(a) lisicka dne 05. 2009 11:34
danes: boranja in žličniki, štrudel jutri: krompirjev golaž z jurčki, jabolčne palačinke buča
pire krompir, pečena jajčka, zeljna solata Balenka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti