Sedaj imam pa še jaz eno vprašanje. Čez vikend bova z mojim (verjetno, ni še 100%) odšla malo kolesarit po Prekmurju (če ne bo prevroče). Pa me zanima, kje bi lahko prenočila, lahko je tudi kakšen kmečki turizem, ni važno.
Hvala.
Jelenckova
Sedaj imam pa še jaz eno vprašanje. Čez vikend bova z mojim (verjetno, ni še 100%) odšla malo kolesarit po Prekmurju (če ne bo prevroče). Pa me zanima, kje bi lahko prenočila, lahko je tudi kakšen kmečki turizem, ni važno.
Hvala.
Jelenckova
Če pa greš kolesarit po Goričkem, je tam polno turističnih kmetij. Pa se lahko ne kakšni ob poti ustavite in vprašate za prenočitev. Med temi so Ferencovi ob Kraškem jezeru, turistična kmetija Bokrači, v zgornjih Moravcih jih je kar nekaj....Kateri predel pa je za vas interesanten, z ozirom da je naovedana vročina? Mogoče bolj ravensko? Tudi tu se najde kar nekaj turističnih kmetij, ena od njih je Puhan v Bogojini.
KyaraKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Svinjska ribica

Pohorska omleta