Sir za žar

Se strinjam z "berny", odličen je tudi brez marinade. jankica
Mu sir za žar meni ni dober, olimskega pa še nisem poskusila. Ena rezina ta prvega se mi še kar valja po hladilniku... krka
@berny a je vsak dan v kranju na tržnici? kje pa? imajo svojo stojnico? bom poskusil, ker MU in olimski nista najboljša, haloumi pa je bolj redek gost slovenskih bolje založenih trgovin... mogoče ga poličarjevi prodajajo tudi v ljubljani, ve kdo? cellnet
Okusi so različni. Meni je sir za žar od ljubljanskih mlekarn "mu" zelo všeč. Smo ga pekli na žaru zraven čevapčičev pa tudi na toasterju se fajn popeče. angie
kul, hvala. cellnet
evo,pa mi je uspelo,sem probala "mu",je kar dober. berny,v katerem kranjskem mercatorju,najbrž v zgornjem,ta večjem? hvala,pozdrav cheleste
Jaz popečem olimski sir v ponvi na olivnem olju, potresem ga s česnom in peteršiljem. Nam je to odlična kombinacija. Tudi Mu sir je dober za popestritev piknikov - fino je, ker je že narezan. teddy
hvala,berny...bom šla v torek preverit. lep pozdrav cheleste

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti