Pohištvo

Ni kuharska tema, pa vendar - verjamem v moč tega foruma. Hči se je vselila v opremljeno stanovanje, pa ji večina pohištva ne ustreza, čeprav je odlično ohranjeno. Zato bi ga brezplačno oddala ljudem, ki ga potrebujejo. Gre za dve omari, posteljo, kuhinjsko mizo s stoli, harmonika predelno steno, sušilni stroj ... Vse je v Ljubljani. Oddala bi vse hkrati, čim prej.

Danca

Nedavno smo na forumu imeli temo o enem internetnem naslovu, na katerega ljudje sporočajo,kaj potrebujejo, oziroma kdo za koga ve, da kaj potrebuje, pa mu tisti, ki to ima, podari. Mislim, da je v naslovu beseda podarim - najdeš ga preko najdi.si. Sveda če se kdo s tega našega foruma ne javi.

Mamamia

mamamia
Danca, kakšen pa je ta sušilni stroj? Mislim koliko je star pa katera znamka je? LP mina20
Mina, sušilni stroj je Gorenje, koliko je star, pa ne vem, prejšnja lastnica naj bi ga normalno uporabljala. Meni se zdi dobro ohranjen. Nisem si mislila, da je tako težko brezplačno oddati pohištvo, ko kar naprej beremo o ljudeh, ki rabijo to in ono. Tudi pripeljali bi jim (si bomo sposodili kombi), pa pač nikogar ne poznamo. Seveda pa ne vsak kos posebej na drug konec Slovenije, pač pa vse naenkrat nv isti kraj. Če kdo pozna družino, ki bi rabila res dobro ohranjeno pohištvo, nam mi, prosim, sporoči. Na forumu podarim, ki ga je predlagala mamamia, je več takih, ki podarijo kot onih, ki kaj rabijo. Verjetno taki nimajo interneta, kaj pa vem. Danca
V reviji Jana je veliko oglasov na to temo, po moje bi se vama splačalo poklicati v uredništvo. Loni Makaroni
Res je, tisti, ki potrebujejo, praviloma nimajo niti računalnika, kaj šele internet. Pokliči tuid na Rdeči križ, tam imajo običajno naslove tistih, ki bi jim to prav prišlo. F r i n a
zdravo Če je uredu pa če še nimate kandidata bi ga jaz z veseljem vzela, ker ravnokar urejam stanovanje in mi je za določene zadeve zmanjkalo denarja. LEP POZDRAV Z GORENJSKE vekii
Vekii, na zasebno pošto sem vam sporočila tel. št., pokličite me in lahko pridete pogledat, če vam kaj ustreza. Danca

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti