Darilo za maturo

stara  

član od: 12.10.2005

sporočila: 380

5. jul 2007 6:38

Knjiga je dobra ideja. Bere tudi rada (tako kot jaz). Mamazeljka, saj bodo pri nas rezultati znani tudi šele 9.7., glede na to, da je imela odličen uspeh v vseh letih, pa v pozitiven rezultat mature ne dvomim. Madronščica, hvala za lepo misel - najbrž jo bom kar uporabila. A ima katera še kakšno idejo glede darila? stara

kobra 1  

član od: 15.6.2006

sporočila: 1881

5. jul 2007 6:53

stara, se strinjam s tistimi, ki so predlagali knjigo. Ta je večen spomin in kot darilo povsem zadosti. Draga in velika darila obdarovanca največkrat spravijo v zadrego. Namen obdarovanja je pozornost.

Mogoče bi tisti dan spekla še kaj sladkega, takega kar obačajno ni na mizi in  mizo okrasila malo bolj praznično za vzdušje.

kobra 1

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15823

5. jul 2007 10:14

 

Knjiga Prerok, ki jo omenja dear Vendy, za moj okus ne potrebuje nobenega posvetila v sebi. Ker je knjiga zbira enih samih popolnih misli.

 

Tudi spodaj napisano je njegovo:

 

Ker ne veš, kaj preži nate jutri, se potrudi, da boš srečen nocoj; vzemi majoliko vina, sedi v lunin svit in uživaj, misleč, da te bo luna jutri morda iskala zaman.

 

Globoka misel brez ene same črtke patetike, tej pa se moramo izognit, kaj pravite?

 

Jaz pa mojo maturantko za nagrado (čeprav ne bo odlična) peljem za pet dni v  Pariz. Očetu in sinu je bil en obisk dovolj, pa greva zdaj sami uživat.

 

Mamamia

mamamia

Kozmeja  

član od: 7.12.2005

sporočila: 409

5. jul 2007 10:38

Osebno bi se pozanimala, kaj ji je všeč. Za svoj 18. rojstni dan sem dobila zlat prstan, vendar mi zlatnina prav nič ne pomeni in prstan od tistega dne leži nekje v nekem predalu. S knjigami pa tudi lahko precej zgrešiš. Dobivala sem že zelo različne knjige, s katerimi nisem imela kaj počet, najbolj pa sem bila vesela takšnih, ki sem si jih sama želela. Knjige so trajen spomin, ki lahko obležijo na knjižni polici, enkrat samkrat odprte ali pa velikokrat uporabljene... Kozmeja

vanya  

član od: 28.3.2006

sporočila: 326

6. jul 2007 13:03

Pravkar slišala na radiu, da je v Italiji, za uspešno končanje šole, trenutno najbolj in darilo..... Povečanje prsi. Ker traja večno, se kakšno potovanje, avto ali kaj podobnega s tem darilom sploh ne more primerjat!( po mnenju italijanskih najstnic) vanya

frina  

član od: 8.5.2005

sporočila: 3472

6. jul 2007 14:58

Za pomembni osebi v mojem življenju sem ob uspešni maturi podarila: bratu grafiko Gorana Horvata, za diplomo pa je dobil zlato ploščico z njegovimi podatki, ki si jo je zelo želel, nosi pa jo še sedaj, ko je že dolga leta uspešen manager . Smo pa prej sondirali teren.

Pomembni deklici iz mojega življenja ( ko še nisem imela nečakinje, ki ima danes 10 dni ), pa sem podarila  grafiko iz pravljičnega sveta ( konec pravljic) od Zelenkotove. Lani je diplomirala, ob tem sem ji podarila  majhno skulpturo mogočnega slona. Slončke iz različnih materialov, oblik, prejema od mene že dolga leta, ker so simbol sreče in ko jih zbere 100 , se sme poročiti.. Tako sva na nek način povezani s sloni. Sem pa razmišljala o nakitu, ogrlici iz biserov. Pa sem prijazno odstopila idejo kar njeni mami ( moji najboljši prijateljici). Darilo je bilo zadetek v polno. Moje tudi.

Na slavnostnem kosilu ob diplomi je dobila bone za masažo, ki jih je bila zelo vesela.

F r i n a

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti