Dušeno sladko zelje
Pitončica, drugi pa s(m)o povedali svoje mnenje, v malo bolj izbranem jeziku, to pa res.
Očitno si mnenja, da si jih edino ti videla, te lokale, in doživela pomanjkanja v njih. Zanimivo.
Konec koncev pa forumi res niso namenjeni samogovorom (temu so bolj namenjeni blogi, pa še tam radi vidijo pisci odzive bralcev), ampak izmenjavi mnenj in komunikaciji med uporabniki.
Ali pa se morda motim?
Malo večjo mero strpnosti, nam bo vsem lažje.
Jaz se strinjam, da če prideš pet min. pred koncem zapiranja lahko še naročiš sok in ga spiješ... (Ne pa da te ven pošiljajo, pa se to dogaja v trgovinah in še kje... Mnogo, preden se zaprejo).
In seveda ne bo nekdo naročil večerje, (čeprav bi jo dejansko lahko). A pol jez tudi v službi rečem da ne bom sprejela tel. klica, ker je konec moje delovne obveznosti?
Ampak to, da ne smeš v trgovino, deset min pred zaprtjem, ko so itak še druge stranke noter, ni je pa mimo.
Sem delala v lokalu, preko študenta. Sprejela sem noter ljudi do konca obratovalnega časa, potem pa zaklenila vrata. Počakala, da so tisti gostje, ki so bili noter, odšli in šla domov. Simpl. Ure sem se pa držala že zaradi raznih kontrol...
lidkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Dušeno sladko zelje

Bujta repa