Kremšnite, kremne rezine - kot z Bleda
Pitončica, v vaši trgoovini mene varnostnik ni spustil noter, pa sem pridirkala, peš vsa zadihana iz drugega konca nakupovalnega središča. Ura je bila 19:50!!!! Se mi je tudi pritisk dvignil. Sem pol cvirnala tam pred vhodom, ker sem res nujno rabila samo eno stvar... (se nisem prišla sprehajat not...)...
Tko da, to delajo še kje drugje...
lidka| Pitončica je napisal/a: |
| Ja sam pogledal smo se, ji plačal, se vstali in šli. V drug lokal, ki je delal do 15.00 - tudi v city parku Pa so nas tudi tam vn vrgli. Že ko smo prišli smo bili skoraj edini, potem ko nas je postregel, pa je začel pospravljat njihovo teraso, in nas močno motil, sam ga nič kaj preveč ni zanimalo da smo tam in se pogovarjamo- Vlekel je tiste stole, kot bi bil sam na svetu. Ob 15.00 je bil skoraj že pripravljen na odhod. Mal pred tretjo je prišel in rekel, sej bom sam kozarce vzel, da jih operejo, vi lahko še sedite. Za moje pojme je to nesprejemljivo. Al pa ko je kolegica šla v eno pizzerijo v Novih jaršah, pa je bla ura, 21.50 pa so se usedli pa naročili za jest, pa jim je potregu, in ko so bli krožniki še na pol polni, je rekel da zapirajo??????? A ni mogu že pred naročilom povedat da ob 22.00 zapirajo????? Ona pa seveda tud ni vedla do kdaj delajo. Da ne govorim o tej nedelji. Bli smo v fiesi. Okol 17.00 smo bli lačni, pa smo poslal enga otroka pa dva moška v trgovino po sladoled. Že pred trgovino je bla gužva, (pa jih kr dolg ni blo, sm si že mislila, da niso šli v ljubljano po ta sladoled?) Pa sta se vrnila pa sta povedala da je že pred trgovino bla gužva, in da jima je pred nosom zaprla vrata in rekla da ob 17.00 zapirajo????? no pol je tamala potrkala pa upršala če loh dobi sladoled, pa se ji je zgleda mal zasmilila, pa ji je prodala še 3 sladolede. |
Ne, delovni čas je čas, dokler lehko gost/stranak še stopi noter. In naroči ali kupuje. In to naj gost spoštuje, natakar pa tisto naročilo, ki je pet minut pred koncem šihta.
A zdaj bom šla v trgovino pol ure prej, da bojo prodajalci velselo na uro odkorakali domov? Ali pa v gostilno, uro prej, ker bo kuhar potem zaključil???
Se pa strinjam, da je tudi od gostov nevljudno, da visijo edini in da se jih čaka dve uri???
lidkaAtina in Muffsy - ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
| lidka je napisal/a: |
| Ne, delovni čas je čas, dokler lehko gost/stranak še stopi noter. In naroči ali kupuje. In to naj gost spoštuje, natakar pa tisto naročilo, ki je pet minut pred koncem šihta. A
lidka |
Pet minut pred zaprtjem naročiti večerjo a la cart bi bilo seveda skrajno, čez vsako mero nesramno, ja. Ali pa se v enem mega.......kateremkoli že marketu eno uro potem sprehajati med policami, ker smo pač prišli pravočasno..............
A to potem pomeni, da se v enem kopališču lahko pojavimo tik pred zaprtjem in potem pač odplavamo svojo uro dolhg program???????????????
Čudna razmišljanja.
In, če misliš, da prodajalci ob trenutku zaprtja trgovine veselo odkorakajo domov, se kruto motiš.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kremšnite, kremne rezine - kot z Bleda

Svaljki s čemaževim pestom