Lazanja z genovskim pestom, stročjim fižolom in krompirjem
| kuharca37 je napisal/a: |
| Moncika ob branju tvijega posta sem postala žalostna in ogorčena.....če bi bilo po moje in bi jaz vladala tem svetu bi kot prvo uvedla vsaj 1 brezplačen obrok dnevno za vse študente in dijake....se mi zdite tolk pridni ker študirate.....glavo pokonci in čimprej dokončajta z možem študij potem pa pojdi v tisto restavracijo in jim povej kako si se počutila v tistih dneh ko si tam stala in čakala na obrok kot berač....pa ne se sekirat ker prejemaš bone za hrano . kuharca37 |
No ja, zaradi nekaj bonov (pa saj jih ni vem koliko, kolikor dni v mesecu, toliko bonov) pa bi res rada videla študenta, ki bi zavlačeval študij. Glede na to, kako ještudij pri nas drag, je kar prav, da imajo študentje možnost prehrane na bone, veliki večini jih to zelo prav pride. In ne bi bilo prav, da se to ukine zavoljo tistih nekaj, ki imajo vsega dovolj in zavlačujejo s študijem, ker si to pač lahko privoščijo.
Monciko sem pa razumela tako, da si je pač enkrat zaželal jesti zunaj (ja kdo si pa tega kdaj ne privošči???), a je naletela na "smotance"...
Jaz bi rekla tako: v lokale, kjer študente prijzano sprejemajo, se bodo zdajšnji študentje vračali tudi potem, ko bodo imeli več pod palcem, ker jih bodo na te lokale vezali lepi spomini. In ko bodo imeli veliko denarja se bodo izogibali lokalom, v katerih so bili do njih neprijazni...A se nekateri gostinci tega ne zavedajo prav....
Mamamia
mamamia
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lazanja z genovskim pestom, stročjim fižolom in krompirjem

Ploščati špageti z genovskim pestom, krompirjem in stročjim fižolom