Jagodni cmoki z makovim sladoledom
Ognjič, na Visu žal še nisem bila. Če bo letos sreča z vremenom, pa iz Pule s čolnom odbrzimo mimo Dugega Otoka in Kornatov še dalje proti jugu, Vis, Biševo in Latovo so tisto, kar bi radi dosegli. Ampak Vendy, ona pa jadra in gotovo ve kaj o Visu, modri špilji, podzemnih letališčih nekdanje JLA....Mamamia
mamamiaSuperca! Jaz sem se sicer za Komižo odločila zato, ker so mi rekli, da se tam vidi, kako sonce v morje pade, zdaj pa vidim, da je tud morje lepše, bravo jaz. Me pa mika Lastovo, če ne drugega letos, pa vsaj kakšen enodnevni izletek s kakšno barko. Če se še kaj spomniš o Visu zanimivega, ti bom zelo hvaležna, Vendelina jr. (častim pa, ko bodo slive zrele
tam na onem hribčku).
Mamamia, lani smo te 14 dni čakali s hladnim kozorogom na Dugem otoku, pa še v takšni "culukafriji" smo bili, kjer tudi privezov ne kasirajo (in bi se ti dodatno splačalo pridet). Ker sem v tem času postala solastnica jahte (srebrna barva, motor ima cca 90 kg in vesla v rokah
, trenutni privez je v vrečki od najboljšega soseda), ti pridem pa v Komiži naproti...nisem pa čisto ziher, da jahte kljub konkretni obremenitvi in spodobnem ugrezu ne bo odneslo tja proti Vendelini jr.
...torej, če me ne bo naproti, jo kar piči dalje
, jaz se bom na vse kriplje borila, da bi šel tok navzdol, ne pa navzgor ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jagodni cmoki z makovim sladoledom

Zmagovalni bananin kruh