Hummus namaz
Madonca, kot da bi živeli v srednjem veku in dobi inkvizicije, Vendi bi pa bila dober izpraševalec o skrivnem sporočilu erotične torte, verjetno bi zraven vpletla črni mački ki so v času obdarovanja seksali na bližnji terasi ( obrnjeni proti jugu, kar tudi ima skrit pomen ), ter polno luno ( ali kkšno drugo ) pa morebitna konjukcija marsa in venere..............![]()
Kaj pa, če je nektarina veliko bolj prebrisana, in dela torto zato, da ugotovi, koliko so njeni sorodniki-znanci zateženi tipi, ki bojo v navadni erotični torti iskali skrita sporočila?
Kaj pa, če je še bolj prebrisana, pa torte sploh ne misli naredit, le testira člane KULSLO o istem? ![]()
Zdi se mi, da najbolj prav ima katka lopatka, ko pravi da enostavne stvari " vseprevečkrat zakompliciramo in delamo razne psihoanalize ".
O vpletanju tantričnega sexa v izdelavo tort pa kdaj drugič.
Mojo erotiko, pardon, zadrtost, je mogoče ocenjevati samo po odnosu z mojim najdražjim, vendar o tem ne gre govoriti.
Mojega odnosa do erotike pa ni mogoče oceniti po tem, ali so mi včeš penisi iz marcipana in torta v obliki dojk, niti po odnosu do kvantaških štosov. Je pa vendarle treba nekaj poguma, tudi med nami, da se sploh upaš povedati, kaj ti ni všeč.
F r i n a
Svašta. Iz ene torte delate svetovni problem.
Jaz sem takšno torto naredila bratu za 33 let za praznovanje z njegovo družbo (žensko in moško), brat je bil navdušen (pa se mi ne zdi glih, da bi iskala kakšno skrivno sporočilce v torti
), povabljenci so bili navdušeni...
Aja sej res mi smo vsi čudni.![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hummus namaz

Vitlof s sirom