Madež trave na svetlih hlačih

Kako ga odpraviti ?

Jaz ga vedno natopim z vanishom, malo pustim in operem v stroju. Vedno ga uspešno odpravim. Lp Palma
Ali pa od Beckmanna Fleckenteufel, imajo tudi takega zatravo, zemljo in make-up (zanimiva kombinacija), samo deluje le, če nisi zadeve že prej prala oziroma namakala v čem. Tole Beckmann kolekcijo hudičev jaz kar pridno dopolnjujem. Loni Makaroni
Vanish je še zmeraj odstranil vse madeže od trave. Tako kot Palma ga pustim cca. 20 minut na madežu, nato pa operem.
Loni, kje pa to kupiš? Blanchy Sporočilo je spremenil(a) Blanchy dne 01. jun 2007 13:35:38

Imajo v DM, Muellerju, pa tudi v Sparu sem jih videla, zelene flaške z belimi pokrovčki. Zgledajo takole:

http://www.dr-beckmann.de/drbeckmann/fr_pro

Loni Makaroni
Tudi jaz uporabljam isto kot Loni, enkratna zadeva. Čisto vse spraviš dol tudi rjo, vino, sladoled,.. vida u.
vanish zagotovo gre stran, že večkrat preizkušeno. marelica
V stroj daj malo praška Vanish Oxy Action (mislim, da se tako reče), ampak prej se flekov ne dotikaj oziroma jih ne drgni, ne spiraj z vodo - skratka pusti pri miru. Potem opereš kot običajno (se pravi z navadnim praškom + vanish praškom v bobnu).

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti