Gobice rastejo!!!!

Ja, z motorja jih je pa res mal težko videt...če ti lahko čist potiho prišepnem: gobe rastejo v gozdu (hosti po kranjsko) Ognjič
Aja, a zdaj se pa Matjaž z motorjem vozi naokrog? Nič več s kolesom?????? rimljanka
Slabo je z gobami na mojih terenih.Včeraj sem bil z družino na "obhodu" in smo v 2 urah nabrali slabo kilo jurčkov.Za uteho so bili vsaj lepi in zdravi,velikih pa ne pobiramo,pa tudi teh ni bilo mnogo. ati zlati
Galja, okoli Lovrenca je puno črvivih jurekof, le malo zdravih. Kje si ti to nabirala? tumpika
Tumpika, men se zdi, da teb ati zlati vse pobere...mal je sumljiv. Ognjič
Draga Posavca - Ognjič in Matjaž! Gob pri nas ni, zato tud, hvala bogu, ni peronospore na trti. ker ga pa Dolenjci in Šatjerci tko radi pijemo, na gobe pa pit ne smeš, je to boljša varianta Tina
kristy, a tud, če s službeno opremo na njihovem običajnem placu stojiš, nočejo ven prilezt? Ognjič
Tud ne. Verjetno je odvisno, kater radio poslušaš Tina
Včeraj sem bila v gozdu in še vedno nič. Za zjokat.... magnolija
Pri nas pa so jurčki in lisičke, jaz pa jih ne moreeeeemmmmmmmmm jest, ker sem bolana. jade

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti