Ravnokar se je spekel biskvit za torto. Ponavadi obod odstranim takoj, zdajle me je pa prešinilo, da to morda ni najbolje. Kako s tem opravite druge?
Cila
Ravnokar se je spekel biskvit za torto. Ponavadi obod odstranim takoj, zdajle me je pa prešinilo, da to morda ni najbolje. Kako s tem opravite druge?
Cila
Pečeno torto daš iz pečice, pustiš odstati približno 5 minut. Z nožem zareži okrog naokrog oboda, da se biskvit odlepi od stranice. Obog odstrani, potem biskvit obrni z glavo navzdol na mrežo - režetko in počasi odstrani peki papir - pusti naj se ohladi.
Prav včeraj sem imela peki-popoldne... v hladilniku se hladi "nutela" premera 30 cm in jogurtno-jagodna tortica premera 28 cm.
Moj fantek je imel v sredo 9 let, danes pa s sošolci praznuje - imajo "pižama parti". Babi je pa pripravila tortice, da se bodo posladkali.
Pozdravček!
Ne bi se strinjala - 15 minut... biskvit s spodnje strani postane vlažen, če dolgo stoji v pekaču.
Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Mehiške taco košarice

Najboljši limonini razpokančki