Špargljeve blazinice
Jaz se tudi odločam za nakup vzmetnice dormeo, in sicer se odločam med dvema: Roll-up in Futon.
Obe sta mišljeni kot neke vrste "nadomestni ležišči", bolj kot ne za na tla. Če ima kdo kakšne izkušnje s katero koli od obeh, bi prosil za komentarje.
Zanima me predvsem, katera je trša (na trdem spim bolje - nekaj časa sem spal kar na rjuhi na parketu) in pa ali svetujete uporabo letvene podloge.
Bil sem že v večih trgovinah, pa jih imajo povsod zapakirane in nočejo odpirati in/ali ne znajo svetovati.
Imam roll-up in sicer na morju, v prikolici, ker imam težave s hrbtenico, tole mi jih odpravi. Bi bila pa po mojem okusu lahko še malo bolj trda, ampak se da tudi tako preživeti. O Futonu pa nimam pojma.
lp
cervusHvala! Kako debela pa je ta roll-up zadeva? 5 cm? 7? 15? 537?
Jaz imam ležišče iMemory Silver. S partnerjem nikakor nisva prišla skupaj ali je boljše spati na mehkejšem ali na tršem ležišču. Pred nakupom sva probala ogromno ležišč, potem pa se odločila za iMemory Silver. Vsako ležišče ima eno stran mehko in drugo trdo, tako da zdaj jaz spim na mehkejši strani, moj pa na trši. Prav tako se lahko lahko prevleka sname in opere. Spim odlično. Na prejšnjem ležišču sem po večini spala na boku ali trebuhu, zdaj pa mi najbolj ustreza, če spim na hrbtu
spice girlKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špargljeve blazinice

Svaljki z žajbljem