Odpiranje priponke

Je tu morda kakšen računalniški ekspert? V Outlook sem dobila pošto s priponko in ko jo probam odpreti se izpiše: Med poskusom odpiranja datoteke v wordu je prišlo do napake. Ali mi lahko kdo pomaga, ker je stvar zelo pomembna in je ne bi rada izgubila. Hvala vam

ariella

Probaj najprej shraniti datoteko in jo šele nato odpri. Mogoče bo pomagalo. Urša
jaz pa mislim, da nimaš pravega worda, oziroma ti je pošiljatelj poslal v višjem wordu kot ga imaš ti. lp pat
Ariella, ktero verzijo worda imaš? LP! fakin712
imam windows xp - je to ta podatek ki ga potrebujete? ariella
Katero verzijo office imaš? Če je dokument slučajno napisan v verziji worda, ki je v officu xp, ti dokumenta ne bo prikazalo, če imaš slučajno ti na računalniku naložen office 97 ali office 2000. Windowsi pri tem ne igrajo nobeno vlogo. Lahko bi bilo to !? fakin712
Če sem prav razumela imaš takšen problem kot ga je imela moja mami. Ko se ji to zgodi, potem pritisne gumb "posreduj" in odpre se ji v novem oknu, kjer lahko odpre priponko. Potem pa priponko če rabiš magari shrani z ukazom "skrani kot". Poskusi, najbrž bo pri tebi enako. Upam da Lp, tasyka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti